VADEF Başkan ve üyeleri Varto'da

Genel 29.07.2018 10:45:22 0
VADEF Başkan ve üyeleri Varto
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye genelinde bulunan Varto Dernekleri Federasyonu (VADEF) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Muş’un Varto ilçesinde bir araya geldi.
Muş’un Varto ilçesine gelen VADEF Başkan ve üyeleri, Çaylar Köyü Muhtarı Ali Akdağ tarafından karşılanarak Cem Evi’nde hazırlanan kahvaltıya katıldı. Ardından ilçeye 20 kilometre mesafedeki Beşikkaya köyüne geçen başkan ve üyeler, Hızır Çeşmesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurban kesiminden sonra lokma dağıtan katılımcılar, daha sonra cem yaptılar.
Hıdırbaş Çelik adlı vatandaşın Hızır Çeşmesi ile ilgili kısa açıklamalarının ardından konuşan VADEF Başkanı Mehmet Soydan, "Gerçekten Varto’ya olan dönüşleri noktasında kendilerini tebrik ediyorum. Bu arkadaşlarımızın Varto’ya gelip böyle bir etkinlik yapması bizi mutlu etmiştir. Umarım, köylerdeki Cem Evleri ve dernekler Varto’ya toplu seyahatler gerçekleştirirler. Etkinlikle kaynaşırlar, birleşirler. Biz Varto Dernekleri Federasyonu ve derneklerimizle bir arada olmaktan mutluyuz. Bu kaynaşmamızın çok daha önemli sonuçlar doğuracağı inancıyla kendilerinin bu lokmalarını Hızır kabul etsin diyorum” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem