UMADER Başkanı Temel’den Arzu Kaya’ya ziyaret

Muş'un Malazgirt İlçesinde Sinir Sisteminde Kötü Huylu Tümör Bulunan (nörofibromatozis) Kanser Hastası Arzu Kaya’ya Moral Ziyaretleri Devam Ediyor.

Genel 1.12.2019 16:05:21 0
UMADER Başkanı Temel’den Arzu Kaya’ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.12.2019 16:05

Muş’un Malazgirt ilçesinde sinir sisteminde kötü huylu tümör bulunan (nörofibromatozis) kanser hastası Arzu Kaya’ya moral ziyaretleri devam ediyor.

Malazgirt’in Saltukgazi Mahallesi’nde oturan Enver ve Gülşen Kaya çiftinin en büyük çocuğu olan Arzu Kaya, yıllardır vücudunda birçok hastalıkla mücadele ediyor. Ankara’da geçirdiği önemli bir ameliyat sonrası evinde istirahat eden Arzu Kaya’yı Uluslararası Mazlumlar Derneği (UMADER) Başkanı Çetin Temel, dernek üyesi Metin Bingöl ve Dernek Sekreteri Aleyna Eşin ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.

Arzu ve ailesine erzak ve giysi yardımı yapan Başkan Çetin Temel, ameliyat olan Arzu Kaya’ya biraz moral vermek istediklerini belirtti. Başkan Temel, “UMADER olarak Arzu kızımıza yaptığımız ikinci ziyaretimiz. Bugünden sonra Arzu kızımızın hep yanında olacağız. Kurucu Genel Başkanımız Zeynep Gürkan Hanım da bizlere her daim destek veriyor. Genel başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Arzu kızımızın durumunu kendisine arz ettim. Başkanımız her daim Arzu kızımıza yardım edeceğini belirtti. Bugün yaşama umuduna yeniden sarılan kızımıza ufakta olsa bir şeyler getirmek istedik. Bu hediyelerle hasta kızımızı az da olsa mutlu ettiysek ne mutlu bize. Arzu artık biz UMADER ailesinin de bir evladı. Kızımıza yardımlarımız devam edecektir” dedi.

Yaşama umudunu yeniden kavuşan Arzu Kaya, Ankara’da geçirdiği ameliyat sayesinde yaşama umudunun yeşerdiğini belirterek, “Yaşama umudum kalmamıştı. Şimdi Ankara’da birinci ameliyatımı oldum. Yaklaşık bir ay sonra ikinci ameliyatım için tekrar gideceğim. Bugün de UMADER Başkanımız beni ziyarete geldi. Bana ve kardeşlerime bir sürü hediyeler getirdiler. Başkanım beni çok mutlu etti. Allah başkanımdan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yaşama umudunu hiçbir zaman yitirmeyen Arzu Kaya ve ailesi, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, UMADER Başkanı Çetin Temel ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Kutlu: "Galibiyeti hak eden taraf bizdik"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Taraftardan destek bekliyoruz, sonuç için üzgünüz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Vanspor FK: 1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ