Ülkücüler kar yağışı altında İdlib şehitleri için yürüdü

Erzurum’da Yüzlerce Ülkücü Suriye’nin İdlib Bölgesinde Şehit Olan 33 Asker İçin Ellerinde Türk Bayraklarıyla Yakutiye Kent Meydanından Havuz Başına Yürüdüler.

Genel 29.02.2020 14:46:30 0
Ülkücüler kar yağışı altında İdlib şehitleri için yürüdü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.02.2020 14:46

Erzurum’da yüzlerce Ülkücü Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit olan 33 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla Yakutiye kent meydanından havuz başına kadar yürüdüler.

Yüzlerce Erzurumlu idlib’de şehit olan 33 şehidi için kentin merkezinde ellerinde bayraklarla yürüyüş yaparak şehitlerine sahip çıktı. Ellerinde bayraklarla yürüyen vatandaşlara, bazı vatandaşlar da araçlarla eşlik etti.

Havuzbaşı kent meydanında sona eren yürüyüşün ardından Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Gökçan konuşma yaptı.

“Türk askerine ve ordumuza güvenimiz sonsuzdur. Bizlerinde doğal neferleri olduğumuz Türk ordusuna milyonlarca ülkücünün destekleri devam edecek” diyen Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Gökçan, “Bildiğiniz üzere Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleşen hava saldırısı sonrası Türk milleti 33 vatan evladını şüheda ordusuna yoldaş olarak uğurladı. Bu durum Türk milletini derinden üzmüş ve Türk milletinin artık bir mana da sabrının eşiğini aşmasına sebep olmuştur. Bütün Türk vatandaşlarının seferberlik ruhuyla milli mücadele altında kenetlenmesi gereklidir. Türk milleti üç bin yıllık ordu millet geleneğine sadık ve bu kutlu ruhunu diri tutmuş ve bugüne kadar yaşatmıştır. Türk askerine ve ordumuza güvenimiz sonsuzdur. Bizlerinde doğal neferleri olduğumuz Türk ordusuna milyonlarca ülkücünün destekleri devam edecektir” dedi.

Yürüyüşün sona erdiği kent meydanında Şehitler için dua edildikten sonra ülkücü vatandaşlar ’Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganlarıyla alandan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ