Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz:

Genel 19.11.2017 14:08:00 0
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.11.2017 14:08
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Ülkede Dirlik, Ülküde Birlik’ gecesine katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, 15 Temmuz hain darbe girişimine değinerek, “15 Temmuz’da yaşananları ben şahsen hala unutmuş değilim, şokundan da kurtulmuş değilim. Çünkü milletimiz uçaklarla bombalandı, milletimize kurşun yağdırıldı. 250 tane vatan evladımız şehit edildi. Bu vahşeti nasıl unutabiliriz” dedi.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından ‘Ülkede Dirlik, Ülküde Birlik’ gecesi düzenlendi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan gecede sanatçılar Ali Kınık ve Osman Öztunç konser verdi.
Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gece Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan’ın konuşması ile başladı. Yılan, birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenledikleri geceye katılanlara teşekkür etti.
Daha sonra söz alan MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Gecede söz alan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da, Malatya’da olmaktan ve geceye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına değindi.
Kılavuz, “15 Temmuz’da yaşananları ben şahsen hala unutmuş değilim, şokundan da kurtulmuş değilim. Çünkü milletimiz uçaklarla bombalandı, milletimize kurşun yağdırıldı. 250 tane vatan evladımız şehit edildi. 2 binin üzerinde yiğit insanımız gazi oldu. Bir taraftan Cumhurbaşkanlığı bir taraftan Özel Harekat Daire Başkanlığı, TBMM, MİT maalesef bombalar altında kaldı. Biz şimdi Özel Harekat Daire Başkanlığındaki yiğitlerimizi nasıl unuturuz? Milletimizi şimdiye kadar aldatan bu FETÖ’cüler maalesef ki hem devletimize hem milletimize büyük darbe vurdular. Milletimizi sömürdüler. ‘Biz sizi sınavsız bir şekilde memur yaparız, bizim dershanelerimiz, yurtlarımız var’ diyerek milletimize oyun oynadılar. 15 Temmuz çok büyük bir vahşetti, Türk Milletini içten içe kuşatmak istiyorlar. Onun için bizim birlik olma gibi bir sorumluluğumuz vardır. Bu hain oyunlara hep birlikte dur demek zorundayız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından sanatçılar Ali Kınık ve Osman Öztunç sevilen parçalarını Malatyalılar için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren gece boyunca vatandaşlar da sanatçılara eşlik etti.
Geceye, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ