Uğur Karamızrak: 'Bu seçim Türkiye'nin ve ağrı'nın kader seçimidir'

Genel 5.05.2018 11:25:05 0
Uğur Karamızrak:
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ağrılı İş adamı Uğur Karamızrak, temayül seçimlerinde tüm delegelerin hizmet ve vicdan hesabı yaparak oy kullanmalarını istedi.
Ak Parti Aday Adayları için yapılacak olan Milletvekili temayül oylamalarında tüm delegelerden destek beklediğini ifade eden Uğur Karamızrak, Ağrı’da doğup, büyüyen ve burada yatırımları olan biri olarak oy istediğini ifade etti. Delege oylamasını oldukça önemsediğini dile getiren Karamızrak “Halkımızdan ve delegelerimizden gördüğümüz ilgi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Allahın izniyle temayül sürecini tamamladıktan sonra Ankara süreci başlamış olacak. Halkımızın desteği ve dualarını alarak genel merkezimize giderek ilimizin sorunlarını ve düşündüğümüz çözüm önerilerini anlatacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.
Bu seçim ümmetin seçimidir
Bu dönem Ağrılıların kendi içlerinde yaşayan Ağrılılara daha sıcak baktığını ifade eden Uğur Karamızrak “Çıktığımız bu yolda halkımız ve dostlarımız bizi hiç yalnız bırakmadılar. Sonuçta bu ilde 4 aday seçilecek. İnşallah aday adayı olan herkes, partimizin seçeceği 4 dava adamına oy verecek. İçlerinde olsakta, olmasakta onlara destek vereceğiz. Bu seçimin ülkemiz ve bölgemiz açısından önemini çok iyi biliyoruz. Ülkemizle uğraşan dış güçlere inat Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında kenetlenip içeride ki ve dışarıdaki düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Türkiye üzerinden büyük oyunlar oynanmaya çalışıldığını vurgulayan Karamızrak “Bu seçimi tüm Müslüman camiası yakından takip ediyor. Çünkü burası ümmetin son kalesidir. Türkiye düşerse her yerin düşeceğini biliyorlar. Allah düşman ülkelere fırsat vermesin. Şahsım olarak AK parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın yanında durarak siyasete girme kararı aldım. Böylesine önemli bir seçimde taraf olmamız gerekiyor. Bu taraf halkın ve tüm Müslüman âleminin yanında olan ve savunan Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafıdır. O nedenle elimden geldiğince bu seçimde partimizin kazanması için tüm gayreti göstereceğim” Şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem