TYB Erzurum Şubesi, ilk sohbet programıyla yeni döneme 'merhaba' dedi

Genel 7.10.2018 11:15:12 0
TYB Erzurum Şubesi, ilk sohbet programıyla yeni döneme
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.10.2018 11:15
TYB Erzurum Şubesi’nin geleneksel sohbetlerinin eni döneminin açılış programına, KADEM Erzurum İl Temsilcisi Av. Fatime Paksoy Alkan konuk oldu.
Programın açılışında konuşan Şube Başkanı M. Hanefi İspirli şunları söyledi:
“TYB Erzurum Şubesi olarak her ay, düzenli olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın yöneticilerini ve gençlik kolları başkanlarını, dernek binamızda ağırlayacağız. Bu programlarda hem güncel konuları ele alıp hem de şehrimizde faaliyetlerini sürdüren STK’lerimizi daha yakından tanımış olacağız. Bunun yanı sıra ülkemizin ve şehrimizin yetiştirdiği değerleri de salon programlarıyla anacak ve gençlerimizi bu değerlerimizle buluşturacağız. Bu doğrultuda ilk salon programını da 15 Ekim Pazartesi günü Tarihi Kongre Binası’nda “Naim Hoca’yı Anma” programıyla başlatacağız. Dolayısıyla şubemiz, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da birbirinden özel etkinliklerle halkımızın huzurunda olmaya devam edecek. Bu duygular eşliğinde değerli konuğumuz başta olmak üzere programa uzaktan yakından teşrif eden çok kıymetli katılımcılara da teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca böyle nezih bir ortamda bu programı gerçekleştirmemize vesile olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve D. Mehmet Doğan Şehir Kütüphanesinin yetkililerine de teşekkür ediyorum.” dedi.
KADEM Erzurum İl Temsilcisi Av. Fatime Paksoy Alkan konuşmasında sosyal hukuk açısından kadın haklarının önemini vurguladı ve örenekler verdi. Kadını ikinci sınıf yani dezavantajlı grup olarak gören yasaların değişeceğine inandığını belirtti. Kadın çalışanların Kamu’da yaşadıkları sıkıntıları ve sonrasında ortaya çıkan hukuki sorunları katılımcılarla paylaşan Alkan; “kadın, toplumun her alanında olmalı. Evinde anne, toplumda da bir aydınlatıcı olmalıdır.” dedi.
Program, TYB Erzurum Şubesi Kadın Birim Başkanı Ebru Kara’nın plaket takdimiyle sona erdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ