Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu heyeti Hakkari’de

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYON GENEL BAŞKANI BEKİR AKTÜRK VE BERABERİNDEKİ HEYET HAKKARİ KÖY VE MAHALLE MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETMEK AMACIYLA HAKKARİ'YE GELDİ.

Genel 28.10.2020 14:14:18 0
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu heyeti Hakkari’de
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.10.2020 14:14

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve beraberindeki heyet, Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, Akdeniz Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Gülcü, Doğu Anadolu Federasyon Başkan Yardımcısı Turan Süme, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilat Başkanı Azathan Demir’den oluşan 15 kişilik heyet, Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret etti. Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Cevdet Miroğlu ile birlikte Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret eden heyet, burada bir süre Vali Akbıyık ile görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, konfederasyon başkanlarına radyo hediye ederek, huzur ve güvenin hakim olduğu Hakkari için “hayat var, gelin bu hayatı yaşayın” dedi.

Heyet, Vali Akbıyık ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan ayrıldı. Valilik önünde gelişleriyle ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Hakkari’ye ilk defa geldiğini ifade ederek, “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Hakkari’ye geldik. Hakkari’deki muhtar arkadaşlarımız burada neler yaşadığını, neler yaptıklarını öğrenmek ve fikir birlikteliği yapmak için Hakkari’ye geldik. Hakkari’ye gelince beklemediğim bir şeyi gördüm. Hakkari’de hayat var. Hakkari’yi görmek için, Hakkari’yi görmek ve yaşamak lazım. Sonunda hep birlikte Hakkari’de hayat olduğu kararı verilecektir. İnsanların sıcak ve samimi tavırları, davranışlarını, misafirperverliklerini göreceksiniz. Onun için diyorum herkes Hakkari’ye gelip burayı görmeli” şeklinde konuştu.

Heyet, daha sonra AK Parti Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci’yi ofisinde ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirci, Hakkari ve beldelerinin huzur ve güven içinde olduğunu söyledi. Beldenin geçim kaynağı ve nüfus oranın ile ilgilide bilgi veren Başkan Demirci, yaz aylarında belde nüfusunun 10 bini geçtiğini ifade etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu heyeti, daha sonra kentten ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ