Türkiye Finans’ın insan kaynakları projeleri Stevie’den iki ödülle döndü

- Banka, üniversite öğrencilerine bir günlük deneyim sunan “We Studio Deneyim Programı” ve çalışanlarının liderlik vasıflarını geliştirmek üzere kurgulanan “Liderlik Gelişim Programı” ile bu ödülleri almaya hak kazandı - Türk

Genel 20.08.2020 11:52:53 0
Türkiye Finans’ın insan kaynakları projeleri Stevie’den iki ödülle döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.08.2020 11:52

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans, 40’tan fazla ülkeden dünya çapında başarılı şirketlerin yarıştığı Stevie Ödülleri’nde İnsan Kaynakları alanında 2 bronz ödüle layık görüldü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, yenilikçi bakış açısıyla sektöre liderlik eden insan kaynakları çalışmalarında hız kesmiyor.

Dünyanın prestijli iş ödüllerinden Stevie Ödülleri’nde İnsan Kaynakları alanında 2 bronz ödüle layık görülen Türkiye Finans, yeni bir başarıya daha imza atmış oldu.

Türkiye Finans’ın insan kaynakları projelerinden biri olan staj markası “We (Work Experience)” çatısı altında yürüttüğü “We Studio Deneyim Programı” İK Başarıları kategorisinde “En İyi Gençlik İstihdamı Strateji Programı” alanında ilk bronz ödülü almaya hak kazanırken, diğer projesi “Liderlik Gelişim Programı” ise aynı kategoride “En İyi Liderlik Gelişim Programı” alanında ikinci bronz ödülün sahibi oldu.


- "Stevie Ödülleri’nden iki ödülle dönmek bizim için son derece gurur verici"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım, “Sektörün yakından bildiği, iş dünyasının başarılı projelerinin ödüllendirildiği uluslararası organizasyonlardan Stevie Ödülleri’nden iki ödülle dönmek bizim için son derece gurur verici. Bu ödülleri almak, insan kaynakları alanında yenilikçi uygulamaları hayata geçiren ve sektöre bu anlamda liderlik eden bir banka olarak ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun önemli bir göstergesi oldu.” ifadelerini kullandı.

Bankanın ödüllü IK uygulamaları hakkında bilgi veren Züleyha Büyükyıldırım, şunları kaydetti:

“Bu yıl dijital olarak gerçekleştirdiğimiz We Studio etkinliklerimizde, lider buluşmaları, birim tanıtımları ve söyleşiler kapsamında 1.300 üniversite öğrencisi ile bir araya geldik, 20 üniversite öğrencisi ile de vaka çalışmaları gerçekleştirdik. Her yıl daha fazla öğrenci ile buluşturduğumuz bu program, öğrencileri iş hayatına yakınlaştırma anlamında adından söz ettiren, vizyoner bir uygulama oldu.

Liderlik Gelişim Programımız ise liderlik kaslarını güçlendirmek ve ortak bir liderlik dili oluşturabilmek amacıyla 2018 yılında direktör, birim ve bölge müdürlerimiz ile başlattığımız bir program olarak bu yıl da şube müdürlerimiz ile devam ediyor. Sınıf eğitimlerinin yanı sıra envanterler, aksiyon planlamaları, takip görüşmeleri ve çalışanın ekibi ve yöneticisini de sürece dahil eden kurgusuyla sürekli gelişim ve takibi odağına alan bu program sayesinde ölçülebilen somut çıktılar gözlemliyoruz. Türkiye Finans olarak farklı ve yaratıcı IK projeleri ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ