Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi açıldı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ağrı Şubesi 1. olağan genel kurulunu yaparak çalışmalarına başladı.Ağrı Gençlik Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda yapılan 1. Olağan Genel Kurul toplantısına, TFFHG

Genel 9.04.2019 15:16:41 0
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.04.2019 15:16

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ağrı Şubesi 1. olağan genel kurulunu yaparak çalışmalarına başladı.

Ağrı Gençlik Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda yapılan 1. Olağan Genel Kurul toplantısına, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Taner Çoşkun, Ağrı İl Hakem Kurulu Başkanı Erdinç Güneş, faal futbol hakemleri ve gözlemcileri katıldı.

Müteşebbis Heyeti adına genel kurulun açılış konuşmasını Muhammed Sevim, “Öncellikle Türk hakemliğine önemli katkılar sunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin bir parçası olmanın gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Uzun yıllardır açma girişiminde olunan ancak bir türlü açılamayan TFFHGD Ağrı şubesini Ağrı hakemliğine kazandırarak bugün 1. Olağan genel kurulumuzu yapıyoruz. Şubemizin açılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen ve Ağrı’da bir şubenin olması gerektiğini sürekli vurgulayan başta Genel Başkanımız Abdurrahman ARICI’ya ve genel merkez yönetim kurulu üyelerine ve İl hakem kurulumuza sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler bundan sonraki süreçte elimizden gelenin fazlasını yaparak Ağrı hakemliğini her platformda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çalışmalarımızla sadece hakemliğe değil, Ağrı futboluna da katkı yapacağız. Derneğin her bölgede ve ilde hakemlere kattığı birlik, beraberlik ve heyecanı ilimizde de yakalayacağımıza olan inancım tamdır. Bu bağlam da İl hakem kurulumuzla birlik ve dayanışma içerisinde emin adımlarla yürüyeceğiz. Hakem sayısının her geçen gün arttığı ilimizde hakemliğin daha gözde hale gelmesi için sürekli çalışacağız. Bizler bu çalışmaları yaparken ilimiz protokolü ve sivil toplum kuruluşlarından yardım ve desteklerini bekliyoruz. ” dedi.

İl Hakem Kurulu olarak, TFFHGD Ağrı şubesiyle işbirliği içerisinde Ağrı hakemliğini daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacaklarını belirten İl Hakem Kurulu Başkanı Erdinç Güneş, “İl hakem kurulu olarak ilimizde çalışmalarına başlayan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı şubesine hayırlı olsun diyorum. Kurulumuz ve şube yönetimi işbirliği içerisinde güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. İl Hakem Kurulu olarak, şubenin açılması için bizlerde daima hakemlerimizin yanında olduk. Bundan sonrada her zaman yanlarında olacağız. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubemizin, Ülkemize ve ilimiz hakemliğine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi 1. Olan genel kurulunda yapılan seçimde Şube Başkanlığına Muhammed Sevim, Başkan vekilliğine Ahmet Yılmaz, Genel Sekreterliğe Mehmet Ali Alpaslan, Şube saymanlığına Recep Gündüz, ve yönetim kurulu üyeliğine Elif Yılmaz seçilirken, Genel Merkez delegeliğine ise Başkan vekili Ahmet Yılmaz seçildi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ