Turkcell Genel Müdürü Erkan, Turkcell çalışanlarıyla video konferansla toplantı yaptı

- Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - 'Turkcell olarak dijitalleşmede geldiğimiz noktada, kurduğumuz altyapı, uygulama ve yazılımlarımız sayesinde, '#EvdeHayatVar' kampanyası kapsamında evden mesai düzenine geçen binlerce çalışanımız

Genel 3.04.2020 11:12:41 0
Turkcell Genel Müdürü Erkan, Turkcell çalışanlarıyla video konferansla toplantı yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.04.2020 11:12

İSTANBUL (AA) - Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, "Evde Hayat Var" kampanyası kapsamında evlerinden çalışan şirket personeliyle internet üzerinden buluştu.

Turkcell açıklamasına göre, Erkan, Turkcell'in şirket içine özel video platformu Pikcell üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında attıkları adımları ve bundan sonrasına yönelik planlarını paylaştı.

Şirket çalışanlarına duyuruların yapıldığı Pikcell video platformu üzerinden düzenli olarak binlerce çalışanla görüşen Erkan, bu etkinliklerde hem çalışanlardan gelen soruları yanıtlıyor hem de çalışanların görüş ve önerilerini dinleme fırsatı buluyor.

Binlerce Turkcell çalışanı evden çalışma döneminin başlamasından bu yana 100’ün üzerinde sanal toplantı odasında, her gün ortalama 750’ye yakın toplantı düzenliyor. Çalışanlar her gün 1.200’den fazla birebir video görüşmesi yaparken, yine her gün ortalama 300’e yakın toplantı da BiP üzerinden video konferans yöntemi ile gerçekleşiyor.

Açıklamada, 5 bine yakın çalışan tarafından canlı izlenen yayında yaptığı konuşmadaki ifadelerine yer verilen Erkan, salgının çıktığı günden bu yana şirket içinde kurdukları koordinasyon masası aracılığıyla gelişmeleri anbean takip ettiklerini bildirdi.

Saha ve mağaza çalışanlarına, iletişimi sürdürmek için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Erkan, Turkcell’in çalışanları olmadan Turkcell olamayacağını, Türkiye’nin de "Turkcell’siz olmayacağını" kaydetti.

Erkan, "Çalışanlarımızla birlikte Türkiye’yi daha iyi yerlere götürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Mevcut durumun dijitalleşmenin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu dile getiren Erkan, son yıllarda bu alanda köklü yatırımlar yaptıklarını hatırlatarak, "Teknolojik altyapımız ve çevik yönetim modelimizle bu tür durumlara karşı her zaman hazırlıklı olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduk." değerlendirmesinde bulundu.

- "Binlerce çalışanımız işlerini sorunsuz şekilde yürütüyor"

Dijital altyapısıyla dikkati çeken Turkcell’in uzun süredir çalışanlarına uzaktan çalışma imkanı sunduğunu belirten Erkan, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin yeni teknolojilere hızlı adapte olabilmesi için dijitalleşmenin önemine her fırsatta vurgu yapıyoruz. Bugün Türkiye’nin ve dünyanın gündemindeki koronavirüs salgını nedeniyle, bu yaklaşımımızın önemi daha net ortaya çıktı. Turkcell olarak dijitalleşmede geldiğimiz noktada, kurduğumuz altyapı, uygulama ve yazılımlarımız sayesinde, '#EvdeHayatVar' kampanyası kapsamında evden mesai düzenine geçen binlerce çalışanımız işlerini sorunsuz şekilde yürütüyor. Aynı şekilde müşterilerimiz de Turkcell teknolojilerini ve hizmetlerini kullanarak faaliyetlerine devam ediyor. Biz dünyanın en güçlü altyapılarından birini bugünler için kurduk. Evde hayatı ve eğitimi devam ettireceğiz, ekosistemi destekleyeceğiz.”


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ