Türk ocaklarında “Barış Pınarı Harekatı” anlatıldı

Türk Ocaklarında “barış Pınarı Harekatı” Anlatıldı

Genel 12.11.2019 10:41:51 0
Türk ocaklarında “Barış Pınarı Harekatı” anlatıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.11.2019 10:41

Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ocak başı sohbetlerinde bu hafta Emekli Kurmay Albay Yusuf Çetinkaya Barış Pınarı Harekatı konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Türk Ocakları Malatya Şubesi’nin Ocakbaşı Sohbetlerinde Suriye’nin Kuzeyi Fırat’ın Doğusundaki terör örgütlerine yönelik başlatılan ve kısa sürede başarı ile sonuçlandırılan Barış Pınarı Harekatı değerlendirildi.

Ocak binasında gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Türk Ocakları’nın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Günata,” Türk Ocaklarının 107 yıllık şerefli geçmişinde heyecanla yaptığımız çalışmalarımız inşallah ebediyete kadar devam edecektir. Türk ocaklarının varlığı Türkiye Cumhuriyeti’nin Devleti’nin varlığı ile eşdeğerdir. Bu ocak Türkiye Cumhuriyeti’nin ve devletinin kuruluşunda mihenk taşı olmuş ve fikir alt yapısını oluşturmuş bir fikir ocağıdır" dedi. Barış Pınarı Hareketine de değinen Günata, "Son zamanlarda sınırımızda meydana gelen olaylar oldu şehitlerimiz oldu, gazilerimiz oldu. Elbette ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin misak-ı Milli sınırları içerisinde oynanmak istenen oyları bozmanın tek yolu sadece içeride değil onun uzantısı olan yurt dışında da bu tedbirler almak gerekiyor idi. Bu bakımda dünyanın şerefli ordularında biri olan Türk ordusu tarihi görevlerine birini yeni de yaptı en azından şimdilik de olsa güney sınırlarımızda yeni de bir güvenlik koridoru oluşturdu. Barış Pınarı Hareketi kısa da sürse de ama Türkiye Cumhuriyeti’ne Devleti’ne bağlı Türk ordusunun ne yapabileceğini dünyaya göstermiştir" diye konuştu.

Emekli Kurmay Albay Yusuf Çetinkaya ise Barış Pınarı Harekatını değerlendirdi ve katılımcılara operasyon yapılan alanları sunumlar eşliğinde harita üzerinde gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ