Tunceli’de çocuklar, şenlikte doyasıya eğlendi

Tunceli’de Vali Tuncay Sonel’in desteğiyle ikincisi düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Geleneksel hale getirilmesi için başlatılan ve bu yıl ikincisi organize edilen 'Tunceli Çocuk Şenliği' Mameki Parkın’da.

Genel 29.05.2019 09:56:00 0
Tunceli’de çocuklar, şenlikte doyasıya eğlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.05.2019 09:56

Tunceli’de Vali Tuncay Sonel’in desteğiyle ikincisi düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Geleneksel hale getirilmesi için başlatılan ve bu yıl ikincisi organize edilen "Tunceli Çocuk Şenliği" Mameki Parkın’da düzenlendi. Şenlik kapsamında, çocuklar müzik dinletileri ve dans gösterileri gerçekleştirilirken, hacıvatk-karagöz oyunu da sahnelendi. Daha sonra müzik eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar, öğretmen ve aileleriyle birlikte lunaparkta keyifli anlar yaşadı. Etkinliğin hem geleneksel hale getirilmesinde, hemde düzenlenmesinde büyük katkısı olan Vali Tuncay Sonel’e çocuklar çiçek verip sarılarak teşekkür etti.

Hep bir arada olduklarını ve zamanın çabuk geçtiğini anımsatan Vali Tuncay Sonel," Geçen yıl çocuk şenliğimizin ilkini yapmıştık, bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Sevgili çocuklarımız, ailelerimizin ve öğretmenlerimizin emeği ile bir şeyler öğrendiniz. Koca bir sezon geçirdiniz. Birazdan sizleri izleyeceğiz. Sizler hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Bakın yaklaşık iki yıldır buradayız. Tunceli artık huzur şehri, 8-13 Haziran tarihlerinde Rafting Şampiyonası olacak. İnşallah gelecekte de sizleri de güzel yerlerde göreceğiz. Sizleri yetiştiren ailelerinize, tüm öğretmenlerimize, milli eğitim camiamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Çocukların doyasıya eğlendiği şenliğe Vali Sonel’in yanı sıra Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Vali Yardımcıları Selçuk Yosunkaya, Akın Zor, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, kurum müdürleri, öğretmenler ve aileler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ