TÜMSİAD’dan Gürkan’a destek

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş, yeni dönemde Malatya’nın Selahattin Gürkan ve merkez ilçe belediyelerin hizmetleri ile bölgenin ana merkezi olacağına yürekten inandığını ifade eder

Genel 20.04.2019 15:12:09 0
TÜMSİAD’dan Gürkan’a destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.04.2019 15:12

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş, yeni dönemde Malatya’nın Selahattin Gürkan ve merkez ilçe belediyelerin hizmetleri ile bölgenin ana merkezi olacağına yürekten inandığını ifade ederek, “Destan şehir Malatya, hizmetlerle donatılarak geleceğe yürüyecektir” dedi.

Gümüş yaptığı açıklamada, “Bu noktada hepimize görevler düşüyor. Bir ücret beklemeden el birliği içerisinde hepimiz kapımızın önünü temizleyerek kentimizi pırıl pırıl hale getireceğiz. Bu şehrin kalkınması ileriye taşınması ana hedefimiz. Artık sen ben yok biz diyerek kentimizi ileriye götürmeliyiz. Göreve getirdiğimiz şehrülemini Selahattin Gürkan’ın etrafında hesabı değil, hasbi olarak yer alıp gece-gündüz çalışarak başkanın başarısı, şehrin gelişmesi ana gayemiz olmalı. Malatya doğunun parlayan yıldızı olması ve dünya kentleri arasında yer almasını Selahattin Gürkan’la yakalayacağımıza yeni destanlar yazılacağına yürekten inanıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum, biz bir olursak ayak oyunları ters köşe olur. Bu şehir ne çektiyse ayak oyunlarından çekti. Anadolu’yu Anayurt yapan yerdir Malatya. 1071’den günümüze 400 yıl önce Battalgazi, Emir Ömerler, kırklar, yediler, üçler buraya gelerek Anadolu’nun fetih sürecini 1071’den 400 yıl önce hazırlamışlardır. Horosan erenleri dediğimiz insanlar tarafından da Anadolu’nun fetih sürecini, hem kılıçla, hem de ilmi olarak Mevlanalar, Saadettin Koneviler, İbni Arabiler Malatya’da Şahabe-i Kübra Medresesinde yetişerek tüm Anadolu’ya yayılmışlardır. Tarihe baktığımız zaman Battalgazi’nin türbesinin Eskişehir’de Seyitgazi’de olduğunu görürüz ve Battalgazi’nin babası Hüseyin Gazi’ninde şehadetini Ankara kalesinde olduğunu görürüz. Yani Battalgazi ve Malatya’nın dünya ve Türkiye tarihindeki önemi budur. İslam tarihinde bu kadar önemli bir yer alan Malatyamız, insanlık tarihinde de oldukça önemli bir yere sahiptir. Öyle ise şehrin emini Selahattin Gürkan’ı iyi anlamak lazım. Hedefi, hizmet işi gönül yapmak. Gönül belediyeciliği ile Selahattin Gürkan Malatya’yı hak ettiği noktaya kavuşturacak. Bizler el birliği ile Malatya ve gelecek neslimize işte bu denilen bir şehir ve miras bırakmalıyız” ifadelerine yer verdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ