Trafik polislerinden ’reflektör’ uygulaması

Bitlis Ahlat İlçesinde Trafik Tescil Ve Denetleme Büro Amirliği Ekipleri Tarafından, Traktör Sürücülerine Reflektör Uyarıları Yapıldı.

Genel 30.07.2019 14:16:40 0
Trafik polislerinden ’reflektör’ uygulaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, traktör sürücülerine reflektör konusunda uyarılarda bulundu.

Ahlat Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, halkın trafikte güvenliğinin en üst düzeye çıkarılması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hasat mevsiminin başlamasıyla beraber reflektör bulunmayan traktörlerin yol açtığı kazaların önüne geçebilmek için trafik ekipleri ‘reflektör’ uygulaması yaptı. Ahlat Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçede bulunan traktör römorklarına geceleri görünürlüğü arttırmak ve meydana gelebilecek trafik kazalarını engellemek amacıyla kendi imkanları ile römorklara üçgen reflektör takmaya başladı.

Ahlat Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, önceliklerinin trafik kazalarını önlemek olduğunu ve meydana gelebilecek can kayıplarını engellemek olduğunu ifade ettiler. Trafik ekipleri, halkın can güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem