Tektaş

Her genç kızın hayalinde eşsiz bir evlilik teklifi vardır. Evlilik tekliflerinin en temel unsuru olan tektaş yüzüklerin piyasada çok farklı tasarımları vardır.

Genel 19.04.2019 15:09:43 0
Tektaş
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her genç kızın hayalinde eşsiz bir evlilik teklifi vardır. Evlilik tekliflerinin en temel unsuru olan tektaş yüzüklerin piyasada çok farklı tasarımları vardır. Tektaş yüzüklerde kullanılan pırlanta taşları yüzyıllardır en değerli taşlar arasında yer alır. Firmanın satışını yaptığı ürünler dünya standartlarında olup kaliteleri sertifikalarla belgelenir. İhtiyacınız olan ürünleri bulamıyorsanız birde lizaypirlanta.com sitesine bakmalısınız.

Pırlanta alımında dikkat edilecekler

Avantajlı fiyatları ve uygun ödeme şartları ile müşterilerinin daima yanında olan firma, pırlanta yüzük seçiminde de müşterilerine doğru bir rehberlik yapar. Pırlanta alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta elmasın kesim şeklidir. Çünkü pırlantanın kesimi sizin tercihinize bağlıdır. Klasik bir yüzük almak isterseniz oval kesimi tercih edebilirsiniz. Bunun yanında firma isteğinize bağlı olarak markiz, üçgen ve baget kesimler de pırlanta yüzük modellerinin de satışını yapar. Pırlanta içeriği olan kolye, küpe, alyans ve diğer mücevherlerde mutlaka pırlantanın berraklığına dikkat edilmelidir. Çünkü pırlantada gözle görülebilecek lekeler ürünün değerini çok düşürür. Böyle bir sorun yaşamak istemiyorsanız firmadan Vs 2 değerinde pırlantalar istemelisiniz.

Ürün çeşitliliği

Firma mücevhere dair aklınıza gelebilecek her türlü takı ve aksesuarların satışını yapar. Kolyeden küpeye, alyanstan tektaş yada beş taş pırlanta yüzüğe, bileklikten zincire kadar pırlanta, altın ve elmas gibi her türlü mücevheri firmada bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey firmanın online sitesine girerek ürün kataloğunu incelemek. Firmadan günün her saati destek alabilirsiniz.

Tektaş fiyatları

Firmada her müşteri popülasyonuna göre tektaş yüzükler bulunur. Fiyatlar ise ürünün karat olarak bilinen ağırlığına, ürünün berraklığına, pırlantanın kesim şekline göre değişir. Firmanın sattığı ürünler HRD sertifikalı olup iki yıl garantilidir. Firma sipariş ettiğiniz ürünü özel kutusunda sertifika ve ücretsiz bakım kartı ile birlikte gönderir.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem