Tatvan’ın yeni tanıtım filmi yayınlandı

BİTLİS’İN TATVAN İLÇESİNİN YENİ TANITIM FİLMİ “BİR DOST ŞEHİRDİR TATVAN” SLOGANI İLE ULUSAL VE ULUSLARARASI PLATFORMLARDA TANITMAK AMACIYLA YAYINA GİRDİ.

Genel 24.03.2020 14:35:02 0
Tatvan’ın yeni tanıtım filmi yayınlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan ilçesinin yeni tanıtım filmi “Bir Dost Şehirdir Tatvan” sloganı ile ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak amacıyla yayına girdi.

Şehrin doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra yaşamının da ön plana çıktığı tanıtım filmi, Tatvan Belediyesi tarafından yaptırıldı. Tanıtım filmi ile ilçenin sosyal medya platformları ve turizm fuarlarında en iyi şekilde tanıtılması amaçlanıyor. Tatvan’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak film ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ‘"Kültürel ve folklorik değerleriyle Tatvan, Doğu Anadolu Bölgesinin gözbebeğidir. Tatvan’ımızın tanıtımını yapmak için göreve geldiğimiz günden beri her türlü çalışmayı yapıyoruz. Yeni tanıtım filmimiz de bu adımlardan birisidir. Turizm fuarları, sosyal medya platformları gibi her alanda Tatvan’ımızın tüm güzelliklerini yansıtacak olan filmimiz hayırlı olsun" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem