Tatvan’da ’Trafikte yaya önceliği’ çalışmaları

Bitlis’in Tatvan ilçesinde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla birçok noktaya bilgilendirme afişleri ve pankartlar asıldı.Trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlat?

Genel 6.02.2019 09:55:03 0
Tatvan’da ’Trafikte yaya önceliği’ çalışmaları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Tatvan ilçesinde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla birçok noktaya bilgilendirme afişleri ve pankartlar asıldı.

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Tatvan’da da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Karayolları Trafik Kanununun 74’üncü maddesinde yapılan değişiklikleri içeren bilgilendirme broşürleri ve afişler bastırılırken, yaya üst geçitlerine ise pankartlar asıldı. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Karayolları Trafik Kanununun 74’üncü maddesinde yapılan değişiklikle yayalara ilk geçiş hakkı tanındığına dikkat çekerek, "Bizlerde konunun önemine dikkat çekmek amacıyla bir takım çalışmalar yaptık. Bu kapsamda Karayolları Trafik Kanununun 74’üncü maddesinde yapılan değişiklikleri içeren bilgilendirme broşürleri ve afişleri bastırarak, ilçemizdeki farklı noktalara pankartlar astık" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem