Tatvan’da proje değerlendirme toplantısı

Antalya Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde Yürütülen “gelin Kardeş Olalım” Projesi Kapsamında Bitlis’in Tatvan İlçesinde Hayata Geçirilen ‘domates Üretimi Ve Fide Yetiştiriciliği’ Projesi İçin Yılsonu Değe

Genel 17.12.2019 09:41:58 0
Tatvan’da proje değerlendirme toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen “Gelin Kardeş Olalım” projesi kapsamında Bitlis’in Tatvan ilçesinde hayata geçirilen ‘Domates Üretimi ve Fide Yetiştiriciliği’ projesi için yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tatvan’a bağlı Adabağ köyünde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı kapsamında üreticilerle bir araya gelen İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban, üreticilerin proje ile ilgili değerlendirmelerini dinledi. Projenin önemine vurgu yapan Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban, ‘Domates Üretimi ve Fide Yetiştiriciliği’ projesinin Bitlis’in Tatvan ve Antalya’nın Kumluca ilçeleri arasında kurulması planlanan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortak kardeşlik projesi olduğuna dikkat çekti. Bu yıl hayata geçirilen projeden oldukça verimli sonuçlar elde edildiğini dile getiren Kurban, “Tarımda verimin arttırılması için Tatvan ilçemizde yürütülen ‘Domates Üretimi ve Fide Yetiştiriciliği’ projesi ve çeşitli kurslarla çiftçilerimizin tarımsal üretimlerinde bilgi ve becerilerini artırmak, faaliyetlerimizin temel amacıdır” dedi.

Öte yandan; gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı sonunda ise kurslardan başarı elde eden kursiyerlere belgeleri takdim edildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem