Tatvan’da “istişare” toplantısı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde İş-Kur ve SGK’nın yapılandırma, teşvikler ve desteklemeleriyle ilgili istişare toplantısı düzenlendi.Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda; İş-Kur ve SGK’nın yapıla

Genel 31.01.2019 12:16:30 0
Tatvan’da “istişare” toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Tatvan ilçesinde İş-Kur ve SGK’nın yapılandırma, teşvikler ve desteklemeleriyle ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda; İş-Kur ve SGK’nın yapılandırma, teşvikler ve desteklemeleri masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda; İş-Kur ve SGK’nın yapılandırma, teşvik ve desteklemeleriyle ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulunularak, esnaf ve yatırımcıların faydalanılmasının sağlanılması amacıyla ortak çalışma yürütülmesi kararlaştırıldı.

Esnaf ve yatırımcıların başlatılan yapılandırma, teşvik ve desteklemelerden faydalanılmasının sağlanılması amacıyla gerçekleştirilen toplantıya; Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, İş-Kur Bitlis İl Müdürü Mücahit Gülmez, SGK Bitlis İl Müdürü Sadullah Korkut, Tatvan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hatice Adsay ve Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem