Taşkesenligil: “Dua Müslüman’ın en büyük kılıcıdır”

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Bayramlar, birliğimizin ve dirliğimizin harcıdır. Bu gece Kadir Gecesi, Müsl

Genel 31.05.2019 14:52:00 0
Taşkesenligil: “Dua Müslüman’ın en büyük kılıcıdır”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.05.2019 14:52

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Bayramlar, birliğimizin ve dirliğimizin harcıdır. Bu gece Kadir Gecesi, Müslümanlar için dua edelim, dua müminin kılıcıdır” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu gece idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve Salı günü kutlayacağımız Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma töreni oldukça samimi bir havada gerçekleşti. GSİM Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube ve ilçe müdürleri ile kurum çalışanları katıldı.

GSİM çalışanlarının Mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bayramların birlik beraberlik ve dayanışmanın en büyük örneği olduğunu söyledi.

Özellikle Kadir Gecesisinin bin aydan daha hayırlı olduğuna işaret eden Taşkesenligil, “Bu gece Müslümanlar için ülkemiz ve Erzurumumuz için hepimiz dua edelim. Çünkü dua müminin kılıcıdır” dedi.

ÖMRÜNÜZ RAMAZAN, AHİRETİNİZ BAYRAM GİBİ OLSUN

Gerek Milli, gerekse dini bayramların Türk milletinin birlik beraberliğini pekiştiren en önemli unsurlar olduğunu söyleyen Taşkesenligil, manevi günlerin ülkemizin birliği ve dirliğinin temeline atılmış en önemli harç olduğuna işaret etti. Taşkesenligil, “Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve kaynaşmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu önemli ve anlamlı günlerin değerini çok iyi bilmeliyiz ve geleneklerimizi yaşatmalıyız. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Ömrünüz Ramazan ayı ahiretiniz ise bayram gibi olsun” dedi.

Ramazan ayında özellikle kadınlara büyük sorumluluklar düştüğüne işaret eden Taşkesenligil, “Biz erkekler bir iş yapıyoruz. Ama kadınlarımız Ramazan ayında bizlere yemek yapıp yetiştirmek gibi gayelerinin dışında bir de çocuk bakıyorlar. Onun için kadınlarımızın bayramını özellikle tebrik ediyorum. Çünkü Ramazan ayında en çok onlar çalıştı” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ