Tasarruf AŞ'den iki yeni kampanya

İSTANBUL (AA) - Tasarruf AŞ, Mayıs 2020 sonuna kadar geçerli iki yeni kampanyası ile müşterilerini en geç 3 ayda araç ve 1 yılda ev sahibi yapmayı hedefliyor. Şirketten yapılan açıklamada, Türk sermayesi ile yerli ve milli bir şirket olan

Genel 13.05.2020 12:15:56 0
Tasarruf AŞ
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.05.2020 12:15

İSTANBUL (AA) - Tasarruf AŞ, Mayıs 2020 sonuna kadar geçerli iki yeni kampanyası ile müşterilerini en geç 3 ayda araç ve 1 yılda ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamada, Türk sermayesi ile yerli ve milli bir şirket olan Tasarruf AŞ'nin, tasarrufa dayalı finansman sektöründe verdiği hizmetlere tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şirketin, Mayıs 2020 sonuna kadar geçerli iki yeni kampanyası ile müşterilerini en geç 3 ayda araç ve 1 yılda ev sahibi yapmayı hedeflediği ifade edilerek, hazırlanan kampanyalar ile faiz ödemeden ev ve araba sahibi olmak isteyenler için yeni fırsatlar sunulduğu bildirildi.

Tasarruf AŞ'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Müşterilerimizi, sektörde ilk ve tek olan sigorta güvencesi ile ev sahibi yaparken onlara yeni kampanyalar sunmaya her zaman devam ediyoruz. Yeni kampanyalarımızdan ilki ‘Dikkat Ev Çıkabilir Kampanyası.’ Bu kampanya, Tasarruf AŞ’nin Grup Tasarruf Planlarından 120 kişilik planda uygulanıyor. Tasarruf AŞ müşterilerine Grup Planı sayesinde 1. aydan ev sahibi olma fırsatı sunarken, bu kampanyada en geç teslimatı 1. yılda yapma garantisi veriyoruz.

İkinci kampanyamız ise ‘Dikkat Araç Çıkabilir Kampanyası’. Bu kampanya sayesinde ise 24 ve 36 kişilik grup tasarruf planlarına dahil olan müşterilerimiz yine grup plan avantajından faydalanarak 1. aydan veya en geç 3. ayda teslimatlarını alarak araçlarına sahip olma imkanı sunuyoruz.”

Açıklamada, daha önce destek verilen meslek grupları için nisan ayında başlatılan Kahramanlara Destek Kampanyası'nın 31 Mayıs’a kadar devam ettiğine işaret edilerek, "Kovid-19 salgınının yaşattığı tüm zorluklara karşı asla taviz vermeden, hepimiz için çalışan kahramanlarımızı da unutmadık ve onlar için de kampanyalar düzenledik. Kahramanlara Destek Kampanyamız ile özverili sağlık çalışanları ve market çalışanları, polisler, askerler ve zabıtalar, nakliye ve taşıma görevlileri gibi pek çok özel meslek grubu için hizmet bedelinde indirim uyguluyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ