Suudi Arabistan’dan gelenlerin karantina süresi sona erdi

KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE SUUDİ ARABİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE GETİRİLEN 336 KİŞİNİN MALATYA’DAKİ 14 GÜNLÜK GÖZETİM SÜRESİ SONA ERDİ. HİÇBİR SAĞLIK SORUNU YAŞAMAYAN TÜRK VATANDAŞLARI BUGÜN KALDIKLARI ÖĞRENCİ YURDUNDAN

Genel 29.04.2020 10:28:22 0
Suudi Arabistan’dan gelenlerin karantina süresi sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Korona virüs salgını nedeniyle Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye getirilen 336 kişinin Malatya’daki 14 günlük gözetim süresi sona erdi. Hiçbir sağlık sorunu yaşamayan Türk vatandaşları, bugün kaldıkları öğrenci yurdundan otobüslerle memleketlerine uğurlandı.

Yeni tipi korona virüs (Covid-19) salgını ile birlikte dünyanın birçok farklı noktasında bulunan Türk vatandaşları Türkiye’ye getirildi. 14 Nisan tarihinde de Suudi Arabistan’da bulunan Türk işçiler ve öğrenciler özel uçakla getirildikleri Malatya’da Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurdunda 14 gün süreyle karantina altına alındı.

Bu süre zarfında tüm ihtiyaçları karşılanan Türk vatandaşları, 14 günlük gözetimin ardından bugün sabah saatlerinde AFAD’ın koordinasyonu ile memleketlerine uğurlandı. Karantina süresince hiçbir sorun yaşamadıklarını ve çok iyi ağırlandıklarını belirten vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve tüm yetkililere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem