Son dakika.. Amerikan Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumu nasıl? Trump öldü mü?

ABD Başkanı Donald Trump hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Trump öldü mü? Donald Trump öldü mü? 

Genel 2.07.2019 20:57:11 0
Son dakika.. Amerikan Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumu nasıl? Trump öldü mü?
Tarih: 01.01.0001 00:00


ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence acil olarak Beyaz Saray'a çağrıldı. Aynı dakikalarda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de birtakım ziyaretlerini iptal ederek toplantıya katılması tüm dünyada merak uyandırdı. Sosyal medyada ise acil durumla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise ABD Başkanı Donald Trump'ın rahatsızlanarak hayatını kaybettiği şeklinde olan iddiaydı. 

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Donald Trump'ın beyin kanaması sonucu öldüğü iddia ediliyor.

Washington, Kremlin ve Brüksel'de hareketli dakikalar yaşanıyor. 

Japonya'daki G-20 zirvesine katılan Donald Trump, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.  Trump'ın hayatını kaybettiği iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düştü.

DÜNYA AYAKTA

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence henüz bilinmeyen bir nedenle New Hampshire'a yapacağı ziyareti iptal ederek Washington'a geri döndü. Pence'in Beyaz Saray'a dönüşü ilk olarak 'acil durum' olarak tanımlansa da, daha sonra yetkililer durumun 'acil' olmadığı yönünde açıklamalar yaptı. 

ABD'DE HAREKLİ ANLAR

Pence'in sözcüsü Alyssa Farah tarafından yapılan açıklamada, "Başkan Yardımcısı'nın Washington'da kalmasını gerektiren bir şeyler oldu. Alarm vermek için bir neden yok. New Hampshire'a yapacağı ziyareti yeniden planlamak için sabırsızlanıyor" ifadelerini kullandı. Üst düzey bir Beyaz Saray yetkilisi ise durumun Başkan Trump veya Pence'in sağlık durumuyla ilgili olmadığını ve bir ulusal güvenlik konusu da olmadığını belirtti. New Hampshire'da Pence'i bekleyen kalabalığa yapılan duyuruda ise Başkan Yardımcısı'nın uçağının bir 'acil durum çağrısı' nedeniyle geri dönüş yaptığı belirtilmişti.

RUSYA'DA ACİL KODU

Pence'in Beyaz Saray'a çağrılmasından kısa bir süre önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gün içerisindeki bütün programlarını iptal ederek Savunma Bakanı Şoygu ile bir görüşme planlamıştı. Rus basını görüşmenin 14 denizcinin öldüğü denizaltı yangını ile ilgili olduğunu belirtirken, görüşmenin içeriğine ilişkin Kremlin'den resmi bir açıklama yapılmadı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem