Sompo Sigorta, iklim değişikliği poliçesi yaptıranlar adına fidan bağışlıyor

- Sompo Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek: - 'Sigorta sektörü, iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak ve önlem almak için görev alması gereken öncelikli sektörlerin başında geliyor'

Genel 31.01.2020 16:03:42 0
Sompo Sigorta, iklim değişikliği poliçesi yaptıranlar adına fidan bağışlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.01.2020 16:03

İSTANBUL (AA) - Sompo Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şimşek, "Müşterilerimiz nezdinde doğayı koruma konusunda farkındalık yaratmak adına satılan her bir 'iklim sigortası' poliçesine karşılık, TEMA Vakfı’na bir fidan bağışı gerçekleştiriyoruz." dedi.

Sompo Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, TEMA Vakfı ile iş birliği yapan Sompo Sigorta, 1 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında satılan her ‘iklim sigortası’ ürünü karşılığında, TEMA Vakfı’na bir adet fidan bağışı gerçekleştiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sompo Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, "Sigorta sektörü, iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak ve önlem almak için görev alması gereken öncelikli sektörlerin başında geliyor. Biz de sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir marka olarak; iklim değişikliği konusunu bütünüyle sahipleniyor ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Geçen yıl küresel ısınma ve iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak için 'Yerküreye Saygı' projesini hayata geçirdiklerini hatırlatan Şimşek, "Küresel ısınmanın etkilerini her geçen gün daha çok hissettiğimiz bir dönemde, tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, iklim değişikliği kaynaklı tüm riskleri güvence altına alan ‘iklim sigortası’ poliçesini hayata geçirdik. Türkiye’nin ilk ‘iklim sigortası' olan bu ürünümüzle, şimdi faydalı bir adım daha atıyoruz. Müşterilerimiz nezdinde doğayı koruma konusunda farkındalık yaratmak adına satılan her bir ‘iklim sigortası' poliçesine karşılık, TEMA Vakfı’na bir fidan bağışı gerçekleştiriyoruz. Amacımız orman varlığının çoğalmasına katkı yapmak ve iklim değişikliğine karşı daha güçlü mücadele etmek" diye konuştu.


- "TEMA Vakfı ile okullarda 'İklimi Koru' eğitimleri veriyoruz"


Yerküreye Saygı projesi kapsamında TEMA Vakfı ile yaptıkları iş birliği kapsamının oldukça geniş olduğuna dikkat çeken Şimşek, şunları söyledi:

"Yerküreye Saygı projesi çatısı altında, Millî Eğitim Bakanlığı ve TEMA Vakfı iş birliğiyle çocukların hava olayları ve iklimlerin oluşumu konularında bilgilenmelerini hedefleyen 'İklimi Koru' eğitim programlarını başlatıyoruz. Programın diğer etkinlikleri sayesinde hem çocuk hem gençlerin sürdürülebilir yaşam konusunda farkındalık kazanmalarını amaçlıyoruz. Buna ek olarak TEMA Vakfı’nın 'Ağaç Kardeşliği' projesine de yardımseverlik koşuları aracılığıyla çalışanlarımızla destek vererek çocukların doğada eğitim almasına katkı sağlıyoruz. TEMA Vakfı’nın çalışmalarını ve ülkemize kattığı değeri takdir ediyor, kendileri ile önümüzdeki dönemde de daha yaşanabilir bir dünya için çalışmalarımızı sürdürmeyi amaçlıyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ