Sınır'da karadeniz fırtınası esti

Genel 20.05.2018 20:29:39 0
Sınır
Tarih: 01.01.0001 00:00
Çukurca Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine Karadenizli sanatçı Recebim konseri damgasını vurdu.
Kaymakamlık önünde devam eden Ramazan etkinliklerinde ilçe kaymakamı Temel Ayca, eşi Gökçe Nazlı Ayca, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Abacı, ilçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ve ilçe Milli Müdürü Ceyhan Doğan ve ilçe sakinleri katıldı.
İlçe sakinleri ile iftar yemeğinin yemesinin ardından sahne alan Karadenizli sanatçı Recebim sahnede adeta fırtına gibi esti. İlçe sakinlerinin ayakta alkışladığı Karadenizli sanatçı birbirinden güzel şarkıları ile adeta sınır boylarını inletti.
Renkli görüntülere sahne olan Karadenizli sanatçı Recebim konseri ilçe sakinleri tarafından beğeni ile izlendi.
Huzur ve güvenin sağlanmasıyla birlikte ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin ağırlık kazandığını ifade eden ilçe sakinleri bu güzel Ramazan şenliklerini tertipleyen Çukurca kaymakamlığı ve belediye başkanlığına teşekkür ettiler.
Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte çocuklara, mısır, dondurma yetişkinlere ise çay ikramında bulunuldu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem