Siemens, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarına katıldı

- Siemens-KACO, enerji verimliliğine yönelik ürün ve çözümleriyle öne çıktı - Siemens Dağıtım Sistemleri Ülke İş Birimi Yöneticisi Sinan Bubik: - 'Siemens olarak enerjinin geleceğini şekillendirmek için çalışıyoruz. Ürün hattım

Genel 9.11.2019 13:36:59 0
Siemens, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.11.2019 13:36

İSTANBUL (AA) - Siemens ve mayıs ayında Siemens ailesine katılan KACO new energy GmbH, 12. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, 6-8 Kasım'da Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Bu yıl 12’nci kez düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük karma enerji etkinliği olma özelliği taşıyan kongre ve fuar dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Siemens bu yılki fuarda, geçen mayıs ayında satın alımını gerçekleştirdiği Almanya'nın Neckarsulm merkezli birçok ülkede faaliyet gösteren, enerji sektörünün lider güç elektroniği üreticilerinden KACO new energy GmbH ile yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Siemens Dağıtım Sistemleri Ülke İş Birimi Yöneticisi Sinan Bubik, Siemens ve KACO’nun dağıtık enerji sistemlerindeki uzmanlıklarını birleştirerek daha güçlü konuma geldiklerini belirterek, “Siemens olarak enerjinin geleceğini şekillendirmek için çalışıyoruz. Ürün hattımız, konutlar, ticari binalar ve büyük ölçekli güneş enerjisi santralleri için tasarlanan inverterleri kapsıyor.” ifadelerini kullandı.

Siemens geliştirdiği çözümlerle, bugün ve gelecekteki yatırımların karşılığının alınacağını taahhüt ediyor. Enerji performans sözleşmesi, belirtilen süreler içerisinde enerji verimliliği uygulamasının çıktısı olan enerji tasarrufu ile yapılan yatırımın hızlıca geri ödeyeceğini garanti ederken en üst seviyede enerji verimliliği sağlanmasına yardımcı oluyor.

Yenilikçi ve uçtan uca çözümlerle birlikte binalarda ve endüstride birçok farklı alanda enerji tasarrufu sağlanarak maliyetleri düşürmek mümkün oluyor. Siemens Enerji Verimliliği Ekibi, işletmelerin tüketim kaynaklarını detaylı bir şekilde analiz ederek tüm potansiyel enerji tasarrufu projelerinin sağlayacağı faydayı ortaya koyuyor.

Enerji depolama çözümleriyle de önemli proseslerde hem kesintisiz enerji hem de primer frekans kontrolü, black-start ve anlık güç gereksinimi karşılanması sağlıyor. Bununla birlikte E-Charge İstasyonu çözümleri sayesinde de karbon salınımının azalmasına destek veriyor.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ