Seyyid Taha Hazretleri türbesine ziyaret

Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesinin desteğiyle Hakkari Engelliler Derneği üyeleri Şemdinli ilçesine bağlı Nehri köyünde bulunan Seyyid Taha Hazretlerinin türbesini ziyaret ettiler.Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ve ö

Genel 29.04.2019 16:25:02 0
Seyyid Taha Hazretleri türbesine ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesinin desteğiyle Hakkari Engelliler Derneği üyeleri Şemdinli ilçesine bağlı Nehri köyünde bulunan Seyyid Taha Hazretlerinin türbesini ziyaret ettiler.

Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ve öğrenciler, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Nehri köyünde bulunan Seyyid Taha Hazretlerinin mezarını ziyaret ederek dua ettiler. Hakkari merkezde ikamet eden 30 öğrenci ve Başkan Aydoğdu, Hakkari Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla Şemdinli’de bulunan önemli tarihi mekanlarını da gezdiler.

Nehri köyünde bulunan alabalık tesislerinde yemek de yiyen öğrenciler, daha sonra il merkezine döndü.

Geziyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Aydoğdu, Hakkari merkezden Şemdinli ilçesine bağlı Nehri köyüne geldiklerini belirterek, “30 kişilik bir ekiple Şemdinli ilçemize bağlı Nehri köyündeki Seyyid Taha ve Seyyid Abdullah Hazretlerinin türbesini ziyarete geldik. Çocuklarımız için dua ettik. Tüm engelli çocuklarımıza, kardeşlerimize ve ülkemizde yaşayan herkes için dua ettik. Özellikle Valimiz İdris Akbıyık’a ve Hakkari Belediye Başkanına teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem