Sevilir'den 3600 ek gösterge açıklaması

Genel 28.05.2018 15:40:18 0
Sevilir
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.05.2018 15:40
Birlik Haber-Sen Erzincan İl Başkanı Mustafa Sevilir Ek Gösterge konusunda bütün kamu görevlilerini kapsayacak bir düzenleme gerektiğini söyledi.
"Ek gösterge konusu bir iki meslek üzerinde değil, beklenti içinde olan diğer meslek gruplarına da yapılmalı" diye yazılı açıklama yapan Memur-Sen’e bağlı Birlik Haber-Sen Erzincan İl Başkanı Mustafa Sevilir,"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim beyannamesinde, kamu görevlilerinden öğretmen, hemşire ve din görevlileri ile polislere 3600 Ek Gösterge müjdesi verdi. Bu hakkın kamu görevlilerinin bir kısmına verildiği gibi, uygun bir şekilde tüm kamu görevlilerinin faydalanabileceği yeni düzenlemelerin yapılmasının daha adaletli olacağı düşüncesindeyiz.
Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak toplu sözleşme masasına da taşıdığımız ek gösterge konusunda, kapsamlı bir düzenleme yapılması ve ek gösterge mağduriyetlerinin giderilmesine yönelik kapsamlı tekliflerde bulunulmuştuk. Bu teklifin kazanıma dönüşmesi bizleri mutlu etmiştir. Fakat kamu görevlilerinin bir bölümünü mutlu eden bir haberin, tüm kamu görevlilerini kapsamaması hem şaşırtmış hem de üzmüştür. Ek gösterge konusu bir iki meslek üzerinde değil, beklenti içinde olan diğer meslek gruplarında da yapılmalı. Başta 399’lu personeller ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı personeli olmak üzere ek gösterge konusunda mağduriyeti ve beklentisi bulunan bütün kamu görevlilerini memnun edecek düzenleme seçimden hemen sonra ivedilikle yürürlüğe konulmalıdır.
Büyüyen ve güçlenen Türkiye’ye yakışan düzenlemelerin yapılmasının gerektiğini düşünüyoruz. Verilen müjdeli haber çerçevesinde, hayata geçme noktasında uygulanacak paketin genişletilmesinin hem mümkün hem de gerekli olduğu bir gerçektir. Bu genişletilme ile tüm kamu görevlisini kapsayacak düzenlemenin toplumda memnuniyeti, huzuru ve devletin adil paylaşım noktasındaki başarısını arttıracaktır." diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ