Serdar Ünsal: “Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan Türklerinin hep gönlünde olacaktır”

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sonsuza kadar Azerbaycan tarihinde ve Türklerinin gönlünde yaşayaca

Genel 17.12.2020 10:45:56 0
Serdar Ünsal: “Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan Türklerinin hep gönlünde olacaktır”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.12.2020 10:45

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sonsuza kadar Azerbaycan tarihinde ve Türklerinin gönlünde yaşayacaktır” dedi.

Saldırgan ve işgalci Ermenistan karşısında Azerbaycan’ın kazandığı zaferde büyük desteği olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bütün Azerbaycan Türklerinin gönlünde büyük bir yer edindiğine değinen Serdar Ünsal, “Bugün Azerbaycan, Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Azerbaycan Türklerinin gönlünü kazanmıştır. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Azerbaycan’ın 30 yıla yakın süredir işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı savaşta Azerbaycan’ın yanında olan her türlü desteği veren Türk devletine, Milletine Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a tek millet iki devlet olduğumuzu gösterdikleri için teşekkür ederiz. Ermenistan karşısında Emperyalist devletler karşısında kazanılan zaferde Türkiye’nin payı çoktur. Türkiye, Azerbaycan’a gardaş desteği vermiş her türlü baskılara karşı direnmiştir. İşte kardeşlik budur. Nasıl ki, "Kafkas İslam Ordusu Komutanı Nuri Paşa, ağabeyi Enver Paşa’nın talimatıyla henüz 28 yaşındayken, 12 bin kişilik ordunun başına geçerek Azerbaycan’ın çeşitli bölgelerinin Ermeni çeteleri ve Bolşevik birliklerinin işgalinden kurtarılmasına önemli katkı sunarak tüm Azerbaycanlıların gönlünde taht kurmuşsa, 27 Eylül’de başlayan Karabağ Savaşında Türkiye manevi, siyasi olarak her yönüyle Azerbaycan’ın yanında yer alması ile bugün’de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gönüllerde taht kurmuştur. 10 Aralık 2020 tarihinde zafer gününde Türk Ordusunun yer alması birlik ve beraberlik mesajı vermesi de tarihte yerini almıştır. Azerbaycan Türkleri 1992 yılında yaralıları kurtarmak için helikopter vermeyen Turgut Özal’ı da, her kürsüye çıktığında “Ermeniler işgalcidir, katildir, Karabağ Azerbaycan’ındır” diye haykıran Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı da unutmayacak nesilden nesile aktaracaklardır. Bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok teşekkür ederiz. Siyasi olarak en üst düzeyde Azerbaycan’ın yanında yer aldı ve biran bile yalnız bırakmadı, gelişmeleri bizzat takip etti. Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bu konuları devamlı görüştü ve destek verdi. Sonsuza kadar Türk devleti, Milleti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlham Aliyev, Azerbaycan ordusunun kahramanlığı gönüllerde yaşayacak nesilden nesile aktarılacaktır. Yaşasın Türkiye Azerbaycan kardeşliği” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Vanspor FK: 1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ