Şenkaya Kaymakamı Tekin, Rektör Çomaklı’nın konuğu oldu

Şenkaya Kaymakamı Çağlar Tekin, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel 6.02.2021 12:56:31 0
Şenkaya Kaymakamı Tekin, Rektör Çomaklı’nın konuğu oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.02.2021 12:56

Şenkaya Kaymakamı Çağlar Tekin, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Çomaklı ile Kaymakam Tekin Şenkaya ilçesinin gelişimine yönelik fikir alışverişi yaparak gerçekleştirilecek iş birliklerini ele aldılar.

Ziyarette tarım ve hayvancılık şehri olan Erzurum’un potansiyeli ve bu özelliğinin geliştirilebilirliği konuşulurken kurumlar arası iş birliklerinin güçlenmesi için sürekli iletişim halinde olunması gerektiği belirtildi.

“Ziyaretler, Şehir-Üniversite Birlikteliğine Katkı Sağlıyor”

Üniversitelerin, bulunduğu şehir için oldukça önemli olduğunu ve kalkınmanın temelini teşkil eden unsurların başında geldiğini aktaran Rektör Çomaklı, Erzurum’un her karışında sorumluluklarının olduğunu dile getirdi.

Bu bağlamda Şenkaya Kaymakamı Çağlar Tekin’in ziyaretini de önemsediğini belirten Çomaklı, şehir-üniversite birlikteliğine katkı sağlayan bu ve benzeri ziyaretleri kendilerinin de sık sık gerçekleştirdiğini hatırlatarak en kısa zamanda Şenkaya’ya bir ziyarette bulunacaklarını ifade etti.

Atatürk Üniversitesi gibi ülke eğitimi ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan bir kurumun bulunduğu şehirde görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Çağlar Tekin, bu imkanlardan Şenkaya’nın da yararlanması için Rektör Çomaklı’nın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Şenkaya’nın eğitim ve kültürel faaliyetlerinin arttırılmasının yanı sıra yöresel ürünlerin tanıtılması noktasında fikir alışverişlerinde bulunduklarını aktaran Tekin, Rektör Çomaklı’nın bilgi ve tecrübelerinden azami ölçüde istifa edeceklerini dile getirerek misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ