Şemdinli’de PKK terör örgütüne kınama

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, Gara bölgesinde silahsız 13 güvenlik görevlisinin PKK terör örgütü tarafından şehit edilmesini kınadı.

Genel 15.02.2021 12:13:22 0
Şemdinli’de PKK terör örgütüne kınama
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.02.2021 12:13

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, Gara bölgesinde silahsız 13 güvenlik görevlisinin PKK terör örgütü tarafından şehit edilmesini kınadı.

Ellerindeki Türk bayraklarıyla İlçe Jandarma Komutanlığı önünde toplanan vatandaşlar terörü kınadı. Şemdinli Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Ubeydullah Şen’in de aralarında bulunduğu grup adına bir açıklama yapan Şemdinli Güvenlik Korucuları Derneği Sözcüsü Fikri Algül, “Eli kanlı terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın siyasi sığınma hayalleriyle ülke ülke dolaşmasının ardından Hollanda’ya gitmek üzere geldiği Kenya’nın başkenti Nairobi’deki havaalanında güvenlik güçlerimizce yakalanarak 15 Şubat 1999’da Türkiye’ye getirilmesinin üzerinden 22 yıl geçmiştir. Aradan geçen zamana rağmen, güvenlik güçlerimizin içeride ve dışarıda kalleş PKK terör örgütüne karşı verdiği mücadele, milletimizin güçlü desteği ve dualarıyla terör tehdidinin kökü kazınıncaya dek devam etmiştir. Türkiye’nin sadece terör örgütüyle değil, teröre destek veren, paravanlık yapan ve terörü meşrulaştıran, normalleştiren kişi ve yapılarla da mücadelesi sürmüştür, sürecektir. Terörün, sadece elinde silah olan teröristlerle değil, ona destek veren sivil görünümlü ikiyüzlülerle de kendine alan açmaya çalışanlarla mücadelesi kararlılıkla sürmüştür. Türkiye bu kirli ilişkileri açık etme ve bütün terör örgütlerinin belini kırma gayretinden bir an bile geri durmayacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye; ne terör örgütlerine, ne onların sahiplerine, ne uzantılarına ne de destekçilerine geçit vermeyecektir. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. PKK terörünü bir kez daha kınıyoruz. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Vatan bölünmez, bölünmeyecek. Teröre ağır darbeler indirmeye devam edecek, kökünü kazıyacağız” dedi.

Açıklamanın ardından kalabalık, ‘kahrolsun PKK, kahrolsun hainler’ sloganı attı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ