Şehit polis Kubilay Karaman’ın anısına fidanlık oluşturuldu

Bingöl’de bir okulda Şehit Polis Memuru Kubilay Karaman’ın anısına fidanlık oluşturuldu.Ilıcalar Şehit Mansur Salcan Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde, 25 Nisan 2018 tarihinde Mardin’de şehit olan Polis memuru Kubilay Karaman’ın an?

Genel 29.04.2019 17:06:52 0
Şehit polis Kubilay Karaman’ın anısına fidanlık oluşturuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bingöl’de bir okulda Şehit Polis Memuru Kubilay Karaman’ın anısına fidanlık oluşturuldu.

Ilıcalar Şehit Mansur Salcan Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde, 25 Nisan 2018 tarihinde Mardin’de şehit olan Polis memuru Kubilay Karaman’ın anısına fidanlık oluşturuldu. Fidanlık oluşturulması nedeniyle okul bahçesinde program yapıldı. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Daha sonra öğrencilerle birlikte katılımcılar fidan dikti.

Öğrenciler ile birlikte fidan diken İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, “Başta bugün anısına fidanlık oluşturduğumuz Şehit Polis Memurumuz Kubilay Karaman olmak üzere tüm şehit polis ve askerlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Onların aziz hatırasını yaşatmak üzere bugün fidanlarımızı dikiyoruz. Bu fidanlar onların aziz hatırasını temsil edecek. Tüm yüreğimizle dualarımızla polisimizin, ordumuzun yanındayız. Onlar her ne kadar toprağa düşmüş gibi görülse de onlar bizim yüreğimizde ilelebet yaşayacaklardır"dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem