Sayıştay Başkanlığı EKPSS ve KPSS'ye Girmiş Olmak Şartıyla Personel İlanı Yayımladı.

Sayıştay Başkanlığı kadrosunda eksik bulunan bazı pozisyonlar için çeşitli statülerde personel alımı yapacağını ilan etti.

Genel 8.07.2019 13:01:54 0
Sayıştay Başkanlığı EKPSS ve KPSS'ye Girmiş Olmak Şartıyla Personel İlanı Yayımladı.
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sayıştay Başkanlığı, alımların kurumun hizmet birimlerinde görevlendirmek üzere yapılacağı bildirildi. 

BAŞVUR YAPACAK ADAYLAR
Kurum tarafından duyurulan ilan metninde Engelli ve Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan statüsünde bulunan adayların başvuru yapabileceği bildirildi. 
İlana göre Sayıştay Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında engelli adaylar için açıklanan boş kadrolar şunlar; Yazılım Mühendisi, Sistem Uzmanı, Sistem ve Ağ Uzmanı, Çağrı Merkezi Elemanı. Bu kadrolar için yayımlanan ilanlara başvuru yapabilmek için EKPSS'ye girmiş olmak gerekiyor. 
Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak ŞekildeYaralananlar için yayımlanan personel alım ilanlarında ise KPSS'ye girmiş olmak şartıyla Şoför ve Büro Personeli alımı yapılacağı bildirildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan KPSS/EKPSS sınavına girmiş olmak. Kamu Kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan şartları taşımak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak. Sürekli İşçi Alım Çizelgesinde yer alan kadrolardaki talepler Ankara ili düzeyinde karşılanacağından, ilan tarihi itibarıyla Ankara'da ikamet etmek, 

BAŞVURU SÜRECİ 
Başvurular, İŞKUR internet sitesinden 08 - 12 TEMMUZ 2019 tarihleri arasında İŞKUR Ankara İl Müdürlüğüne şahsen veya www.işkur.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapılacaktır.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem