Savunma Sanayii Başkanı Demir: ”Savunma sanayi alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturmak istiyoruz”

Elazığ’a gelen Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ”Savunma sanayi alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturmak istiyoruz” dedi.

Genel 11.06.2021 11:55:59 0
Savunma Sanayii Başkanı Demir: ”Savunma sanayi alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturmak istiyoruz”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.06.2021 11:55

Elazığ’a gelen Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ”Savunma sanayi alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturmak istiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile birlikte Elazığ’a geldi. İlk olarak valiliğe geçen heyet burada Vali Erkaya Yırık’tan bilgi aldı.

Elazığ’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, “Bakan yardımcımızla beraber buradayız. Elazığ bir baba ocağı ziyareti yanında zaman zaman bulunduğumuz konum itibari ile Elazığ’da neler yapabiliriz, kalınması için sanayi alanında neler yapılabilir diye çeşitli istişarelerimiz oluyor. Bugün de ülkemizde göz dolduran öne çıkan savunma sanayi sistemiyle ilgili temaslarda bulunmak için geldik. Savunma sanayimizin değerli şirketlerinin genel müdürleriyle birlikte sahada olmak, birer bir temasta bulunmak istedik. Neler yapılabileceğini istişare etmek ve neticesinde ilimize ve ülkemizi önemli katkılarda bulunması muhtemel projeler, iş alanları, açmak üzere istişarede bulunup bir yol haritası çizmek istiyoruz. Bunun geleceğe önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Geçmişte benzer teşebbüslerimizde ufak da olsa bazı adımlar atabildik. Ama bu sefer daha umutluyuz. İnşallah savunma sanayi alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturmak istiyoruz. TSO başkanımız ve ilgili kuruluşlarında desteği ile burada bir varlık göstermek istiyoruz. Üniversitemiz araştırma kuruluşlarımız, sanayicilerimize beraber ülkemize ve ilimize katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ülkemizin bu teknoloji yolcuğunda pay sahibi olabilmek önemlidir. Buna vesile olabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ