Rektör Akın'dan Anagold 24 Erzincanspor'a destek

Genel 21.09.2018 09:23:38 0
Rektör Akın
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.09.2018 09:23
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, bu hafta sonu kendi evinde Diyarbekirspor ile karşılaşacak Anagold 24 Erzincanspor’a destek ziyaretinde bulundu.
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Anagold 24 Erzincanspor, Diyarbekirspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, takımın antrenman yaptığı atletizm stadında teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Levent, Üniversite Genel Sekteri Dr. Öğr. Üyesi Halim Ferit Bayata ve yardımcısı Metin Uğurtürk’ün ve Anagold 24 Erzincanspor Kulübü Başkanı Ahmet Tanoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, futbolun gözde bir spor olduğunu belirterek Anagold 24 Erzincansporlu futbolcuların bir ilin takımını temsil etmelerinin bilinciyle çalışmalarını sürdüklerini gördüklerini, bu tempoda çalışmanın başarıyı getireceğine inandığını ifade etti. Sporun güzelliğine yakışır şekilde mücadelenin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Levent, “Takımın çalışmaları umut verici, futbolcuların hepsi hakki sporcu. İnşallah bundan sonra daha çok başarılı sonuçlar alırsınız. Sonuç odaklı olmamak lazım, önemli olan futbolun güzelliğine ve spora yakışır şekilde mücadele etmektir” dedi.
Teknik Direktör Armağan Turhanve futbolcular da Rektör Akın’ı hafta sonu karşılaşacakları Diyaberkispor maçına ve diğer maçlarına davet ederek, “Hedefimiz yüzde yüz şampiyonluktur, bunun için de hedefimizden sapmadan var gücümüzle çalışacağız” dediler.
Davet üzerine Takımın maçlarını yakından takip etmeye çalışacağını belirten Rektör Prof. Dr. Levent, teknik heyet ve sporculara bundan sonraki tüm maçlarında başarılar diledi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ