'Recep İvedik 6'nın galası yapıldı

Şahan Gökbakar’ın büyük hayran kitlesine ulaşan seri filminin son halkası 'Recep İvedik 6'nın galası yapıldı.

Genel 7.11.2019 09:38:51 0
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.11.2019 09:38

İSTANBUL (AA) - Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte kaleme aldığı filmin Kanyon AVM’deki gösterimine ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi.

Şahan Gökbakar, gösterim öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, filmi ilk kez seyirciyle buluşturacakları için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Recep İvedik’in çok sevilen bir karakter olduğunu vurgulayan komedyen, "Her filmde bir önceki filmin rekorunu kıracak mı diye aramızda konuşuyoruz ama kısmet bu işler. Hiçbir filmi rekor kırmak için yapmadık. Seyircimiz öyle takdir etti. İnşallah bunda da güzel bir not alırız seyircimizden. Seri, seyircimiz istediği sürece devam edecek." ifadelerini kullandı.

Gökbakar, filme yapılan eleştiriler için de şunları kaydetti:

"Eninde sonunda bir komedi karakteri, bir komedi filmi. Çok da abartılacak bir şey yok. Atomu da parçalamıyoruz. Komedi filmi. O yüzden çok ciddiye alıp eleştirmek de garip geliyor bana. İzleyenler, mutlu olanlar izlesin. Keyfine baksın. Biz zaten onlar için üretiyoruz bunları. Amaç iki saat kafayı dağıtıp, doya doya kahkaha atmak. Bence Recep İvedik’ler de Türkiye’de bunu en iyi yapan film oldu."

Togan Gökbakar, "Recep İvedik 6"nın, serinin diğer filmlerinden daha renkli olduğunu dile getirdi.

Sevilen her şeyin eleştirilebileceğine dikkati çeken Togan Gökbakar, "Eleştirilmesi güzel bir şey. Birileri sevecek, birileri sevmeyecek. Hayatın her alanında olduğu gibi. Onun için biz, sevenler kısmıyla ilgileniyoruz. Eğlendiğimiz filmler çekiyoruz. İnsanlar da eğlenirse mutlu oluyoruz." diye konuştu.

Filmde, Recep İvedik'in en yakın arkadaşı "Nurullah" karakterini canlandıran Nurullah Celebi de harika bir filmin ortaya çıktığını, serinin devamı için de hazır olduğunu ifade etti.

"Recep İvedik bir halk kahramanı"

Galanın konuklarından komedyen Yılmaz Erdoğan, Recep İvedik serisinin başarısını defalarca kanıtladığını belirtti.

Oyuncu Demet Akbağ, her zaman olduğu gibi başarılı olacağına inandığı filmin yeni başarısına tanık olmaya geldiğini aktardı.

Mahsun Kırmızıgül, Recep İvedik’in bir halk kahramanı olduğunun altını çizerek, "Bir önceki filmde de kahkahalarla gülmüştüm. Şu anda Türkiye'nin gülmeye ihtiyacı var. Sanırım sinema izleyicisi kasım ayında bol bol eğlenecek." değerlendirmesinde bulundu.

Engin Altan Düzyatan ise serinin tamamını izlediğine işaret ederek, "Hikayesi beni çok etkiliyor. Afrikayı çok severim. Umarım yine bir rekor kırar." dedi.

Gala gösterimine ayrıca şarkıcı Berkay, oyuncu Murat Han, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, oyuncu ve sunucu Seray Sever gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Görüntü yönetmenliğini Gerard Simon’un üstlendiği, 8 Kasım'da vizyona girecek filmin konusu özetle şöyle:

"Evinde televizyon izlerken, kapıya gelen postacının teslim ettiği kuru fasulye festivali davetiyesini görünce çok heyecanlanan Recep İvedik, vakit kaybetmeden en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alıp Konya’ya doğru yola çıkmak ister. Bir hata sonucu kendilerini Konya yerine Kenya’da bulan Recep ve Nurullah’ın tek amacı Türkiye’ye geri dönmektir ama Afrika’nın uçsuz bucaksız vahşi bozkırlarında iki düşman kabilenin arasında kalırlar."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ