PTT'den yılbaşına özel kampanya

Genel 21.12.2017 12:25:20 0
PTT
Tarih: 01.01.0001 00:00
Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 25-29 Aralık tarihleri arasında postaya verilecek posta kargosu ve APS kurye gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim uygulayacak.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Muş PTT Başmüdürü Fahri Ocak, özel gün ve haftalara yönelik kampanyalar kapsamında, yılbaşına özel bir kampanya düzenlediklerini belirtti. Kampanyanın, sevdiklerinin yeni yılını hediye veya tebrik kartı göndererek kutlamayı planlayanları oldukça mutlu edeceğini ifade eden Fahri Ocak, "Kampanyamız, 25 Aralık’ta başlayacak. Bu çerçevede yılbaşı öncesindeki 5 iş günü içerisinde, yani 25, 26, 27, 28 ve 29 Aralık’ta postaya verilecek posta kargosu ve APS kurye gönderilerine yurt içinde yüzde 25 indirim uygulanacak. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderiler, ayrıca bu indirimden yararlanamayacak" dedi.
Yılbaşına özel kampanya çerçevesinde tebrik kartları da hazırladıklarını dile getiren Ocak, "İlgi çekici görsellerle tasarlanan tebrik kartları tüm PTT işyerlerinden ücretsiz edinilebilecek. Tebrik kartlarının posta ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek" diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem