Prof. Dr. Serdar Sevimli ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti

Genel 20.11.2017 15:17:56 0
Prof. Dr. Serdar Sevimli ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci Rektör Çomaklı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.11.2017 15:17
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Sevimli ile Erzurumlu ses sanatçısı Yavuz Değirmenci, Rektör Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci’nin Erzurum’u başarıyla temsil ettiğini belirten Çomaklı, Erzurum türkülerini geniş kitlelere ulaştıran ancak üzücü bir hastalığa yakalanan Mükerrem Kemertaş için düzenlenen geceden dolayı da Değirmenci’ye teşekkür ederek benzer içerikte programlarda Atatürk Üniversitesinin de paydaş olabileceğinin altını çizdi.
Ziyaretin ardından Rektör Çomaklı, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi ve Proje Ofisi’nde incelemelerde bulundu. Rektör Çomaklı’ya Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Sevimli eşlik etti. Rektör Çomaklı, BAP Koordinasyon Biriminde yürütülmekte olan “Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi” ve “Laboratuvarların Yeniden Yapılanması Projesi” hakkında bilgi aldı.
BAP Koordinatörü Doç. Dr. Atilla Keskin, Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu, projenin üniversite üst yönetiminin koordinasyonu çerçevesinde ilerlediğini söyledi.
Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin araştırma alt yapısının güçlendirilmesi için 25 milyon TL’lik bir yatırımın laboratuvarların akreditasyonu için harcanacağını ve ilk etapta 80 laboratuvarın akreditasyon işleminin tamamlanacağını belirtti.
Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi’ni de ziyaret eden Çomaklı yeni uygulamaya konulan “Bire Bir Proje Eğitimi” hakkında bilgi aldı.
İncelemelerin ardından Rektör Çomaklı nazik ziyareti için Prof. Dr. Serdar Sevimli’ye teşekkür etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ