Polat itfaiyecilerle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım ile birlikte İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sanayi Şubesini ziyaret ederek, personellerle bir araya geldi.İtfa

Genel 4.03.2019 17:04:00 0
Polat itfaiyecilerle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım ile birlikte İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sanayi Şubesini ziyaret ederek, personellerle bir araya geldi.

İtfaiye Personellerinin cansiperane çalışma sergilediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız, sadece yangınlara değil, boğulma vakalarına, trafik kazalarına ve kurtarma olaylarına ilk müdahale edenlerin arasında gelmektedir. İtfaiye Teşkilatımız, olaylara zamanında müdahale etmesi ve zamanında ulaşması bakımından oldukça hızlı hareket etmektedir. İtfaiye mesleği, gecesi gündüzü, yazı kışı olmayan bir meslektir. Arkadaşlarımız Malatya’da güzel hizmetler vermekte ve başarılı bir şekilde olaylara müdahale etmektedirler. İtfaiyecilerimizi çalışmalarından dolayı tekrar tebrik ediyor, kazasız belasız günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında personellerle sohbet eden Başkan Polat, personellerin istek ve taleplerini de dinledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem