Palandöken Refah’tan Palandöken Belediyesi’ne ziyaret

Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı makamında ziyaret etti.

Genel 8.01.2021 12:21:15 0
Palandöken Refah’tan Palandöken Belediyesi’ne ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.01.2021 12:21

Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Teşkilat Başkanı Arif Bayram Geyik, Halkla İlişkiler Başkanı Hakan Aydın ve Sosyal İşler Başkanı Mikail Tepe ile birlikte Başkan Sunar’la bir süre sohbet eden Başkan Kızıltaş, “Bizi ortak paydada buluşturan yegâne amaç, elbette Palandöken ilçemize ve ilçe sakinlerimize hizmet etmektir. Siyaseti anlamlı kılan da zaten budur. Ortak akıldır, görüş alışverişidir, istişaredir, iş birliğidir. Yanı sıra yapıcı, faydalı ve çözüm öneren bir muhalefet anlayışıdır” dedi.

Milli Görüş çatısı altında bulunmuş ve yolu Refah Partisi ile bir şekilde kesişmiş olan herkesin siyasete işte bu pencereden baktığını vurgulayan Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın da, bu anlayışa sahip siyasetçilerden birisi olduğunun altını çizdi.

Refah’a Gösterilen Teveccüh Artıyor

Yeniden Refah Partisi olarak, Palandöken ilçesinde yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Muhammet Sunar’a bilgiler aktaran İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, ilçede üye çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve Refah Partisi’ne gösterilen teveccühün katlanarak arttığını ifade etti.

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ise, siyasetin temelinde insana hizmet ve fayda üretme esasının bulunduğunu söyledi. Yeniden Refah Partisi’nin Palandöken yöneticilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Sunar, başarı dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Başkan Kızıltaş’tan Değerlendirme

Öte yandan ziyaretleriyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, şunları kaydetti:

“Siyaseten farklı çatılar altında bulunuyor olmak, siyasetçileri insanlığa faydalı olma hedefinden asla saptırmamalıdır. Çünkü önemli olan halka hizmettir, halkın menfaatleridir ve bu payda ‘ben siyaset yapıyorum’ diyen herkesin ortak buluşma noktasını teşkil etmelidir. Bu pencereden bakıldığında Palandöken Belediyesi de, belediye başkanı da hepimizindir. Süreçte herkes kendi sorumluluğunu yerine getirmekle mükelleftir. Biz de muhalefet partisi olarak akılcı, mantıklı, yapıcı ve çözüm odaklı bir duruş ortaya koymak durumundayız. Bu doğrultuda Palandöken ilçemiz için atılacak faydalı her adıma destek olacağımız gibi, yanlış olduğunu düşündüğümüz gelişmeler karşısında da, Refah Partisi’nin siyaset anlayışına yakışır ve yaraşır bir duruş sergileyeceğiz. Çünkü biz Palandöken’i de, Erzurum’u da çok seviyoruz. Ayrıca nazik kabulleri, hoş sohbetleri ve yakın ilgilerinden dolayı Palandöken Belediye Başkanı Sayın Muhammet Sunar Beyefendi’ye de teşekkür ediyoruz.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ