Özakalın, 'İZDES' toplantısına katıldı

Genel 13.12.2018 16:30:08 0
Özakalın,
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.12.2018 16:30
İçişleri Bakanlığı’nın İZDES (İzleme Değerlendirme Sistemi) Projesi kapsamında Erzurum’a bir çalışma ziyareti gerçekleştiren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, programının öğleden sonraki bölümünde, Palandöken Kaymakamlığı’nda düzenlenen, ‘Bakanlık İcraat Sunumu ve Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık etti.
Erzurum’daki meslek odalarının başkanları, kamu kurumlarının temsilcileri, muhtarlar ve bakanlık yetkililerinin katıldığı toplantıda, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO), Meclis Başkanı Saim Özakalın temsil etti. İçişleri Bakanlığı’nın çalışmalarının anlatıldığı toplantıda, kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması, bürokratik işlem ve süreçlerin azaltılarak, vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması hedefiyle hayata geçirilen İZDES (İzleme Değerlendirme Sistemi) Projesi’yle ilgili bilgi verildi.
İçişleri Bakanlığı’nın “Vatandaş Odaklı Hizmet Seferberliği” kapsamında başlatılan İZDES Projesi’yle; taşra birimlerinin hizmet kapasitelerinin ölçülmesi, taşra ve merkez birimleri arasındaki iletişiminin geliştirilmesi, sahadaki görüş ve önerilerin doğru bir şekilde merkeze iletilmesi ve valiliklerdeki ‘iyi uygulama’ örneklerinin paylaşılmasının amaçlandığının ifade edildiği toplantıda, katılımcıların da projeyle ilgili görüşleri alındı.
Toplantıya katılan ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve vatandaşın memnuniyetini ön planda tutan projenin, sorunların objektif olarak tespit edilmesi ve hızlı bir şekilde değerlendirilip, çözüme kavuşturulması açısında çok önemli olduğunun altını çizerek, projenin başarılı bir şekilde uygulanması için ilgili bütün kurumların azami katkı sağlaması ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Dev Derbide Zafer Galatasaray'ın: Beşiktaş 0-1 Mağlup Oldu


Van Spor

Erzurumspor FK-Manisaspor FK maçının ardından


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 1 - Erciyes 38 FSK: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 - Niğde Belediye Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 8 - Manisa FK: 1


Van Spor

Başkan Sekmen’e Erzurum temalı forma


Van Spor

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Murat Yıldırım: "Takım henüz yüzde 60 seviyesinde"


Van Spor

Tahkim Kurulu’ndan 24Erzincanspor dosyalarında karar


Van Spor

Dünya’nın yıldızları Palandöken’de yarışıyor


Van Spor

ETÜ’lü Damla Köse Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazandı


Van Spor

Erzurum’da FIS SBX Snowboard Dünya Kupası heyecanı


Van Spor

TFF Futsal Ligi Tatvan Etabı devam ediyor


Van Spor

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ