Oltu Tuğla Fabrikası’nın tapu satışı yapıldı

Oltu ve bölge halkına 2011 yılından bu yana hizmetini sürdüren Oltu Tuğla Fabrikasının tapu satışı yapıldı.

Genel 24.02.2021 15:15:04 0
Oltu Tuğla Fabrikası’nın tapu satışı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.02.2021 15:15

Oltu ve bölge halkına 2011 yılından bu yana hizmetini sürdüren Oltu Tuğla Fabrikasının tapu satışı yapıldı.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım bankasından destek alarak Oltu Tuğla fabrikasını devralan işadamı Medeni Eker, Kalkınma Bankasının borcunun tamamını ödeyerek tuğla fabrikasının tapusunu Oltu Kaymakamı Şenol Turan’ın elinden aldı.

Fabrikanın tapu satışı, Kaymakam Şenol Turan, Oltu Tuğla Fabrikası Sahibi Medeni Eker, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Fuat Demir, Ticaret Odası Başkanı Baki Karaca ve Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş.ve Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği üyesi Necip Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fabrikanın tapusunu veren Kaymakam Şenol Turan, Oltu Tuğla Fabrikasının ilçe ticaret sektöründeki önemini belirterek, “Satışın herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Medeni Eker, “Oltu ve bölge ekonomisine ciddi manada destek olan fabrika birçok insana iş kapısı olmuş durumda. Oltu’ya yatırım yapmaktan son derece memnunum. Gelecek yıllarda Oltu’da başka yatırımlarımızda olacak. Bizlere bu zorlu süreçte destek olan başta Kalkınma bankamıza, Oltu İlçe Kaymakamı Şenol Turan’a, Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İşadamı Fuat Demir’e, Oltu Ticaret Odası Başkanı işadamı Baki Karaca’ya ve Oltulu hemşerilerimize ve bölge halkına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Fuat Demir ise “Üyemiz olan Medeni Eker’in Oltu ilçemize yapmış olduğu yatırımlardan, başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.

Daha sonra Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ile Oltu Ticaret Odası Başkanı Baki Karaca tarafından iş adamı Medeni Eker’e plaket verildi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ