Oda Başkanı İnce’den korsan servisçiliğe tepki

MALATYA MİNİBÜSÇÜLER VE SERVİSÇİLER ODASI BAŞKANI MESUT İNCE, KENTTE SON DÖNEMLERDE KORSAN SERVİSÇİLİĞİN ARTTIĞINI İFADE EDEREK, “MALATYA’DA ARTIK KORSAN SERVİSÇİLİĞE SON VERİLMELİDİR” DEDİ.

Genel 2.08.2020 13:06:31 0
Oda Başkanı İnce’den korsan servisçiliğe tepki
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.08.2020 13:06

Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, kentte son dönemlerde korsan servisçiliğin arttığını ifade ederek, “Malatya’da artık korsan servisçiliğe son verilmelidir” dedi.

Pandemi sürecinden etkilenen kesimlerin başında gelen servisçi esnafının sorunlarını dile getiren Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, don dönemlerde artan korsan servisçiliğe dikkat çekti. Malatya’da korsan servisçilikle mücadelenin yetersiz kaldığını ifade eden İnce, “Şuanda onlarca korsan servisçi, fabrikalarda, kayısı işçilerinin taşımacılığında çalışıyor. Kolluk kuvvetlerimiz gerekli mücadeleyi verememektedir. Bizim binlerde servisçi esnafımız evine ekmek götürecek bir iş bulamazken korsan araçlara müsaade verilmesi büyük bir sorumsuzluktur. Tüm kamu kurumlarını göreve çağırıyorum, artık Malatya’da korsan servisçilere son verilmelidir” şeklinde konuştu.

Malatya’daki yetkililerin sorunlarına çözüm bulmaması halinde İçişleri Bakanlığı nezdinden girişimlerde bulunacaklarını da ifade eden İnce, “Gerektiğinde noter tespiti ile korsan araçları tespit ediği yasal haklarımıza başvuracağız. Servisçi esnafımız büyük mağduriyet yaşamaktadır. Korsan araçlar her geçen gün artmakta, belediye, emniyet, jandarma ve tüm kamu kurumlarının korsan araçlara müsaade etmemesi gerekiyor. Emniyet Müdürlüğümüz odamız ile birlikte bir denetim yapması gerekmektedir” dedi.

Bu noktada herkesi göreve çağıran İnce, “Esnafımın hakkını kimsenin yemesine müsaade etmeyeceğiz. Emek hırsızlarına karşı çıkacağız ve bunlara her kesinde müsaade etmemesi gerekli” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ