Muş'ta 'Yetim Gülerse Dünya Güler' iftar programı

Genel 10.06.2017 23:27:58 0
Muş
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş Belediyesi ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘’Yetim Gülerse Dünya Güler’ iftar programı düzenlendi.
Muş Belediyesi ile İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yetimler için Atatürk Parkı’nda düzenlediği ’Yetim Gülerse Dünya Güler’ iftar programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geleceğe umutla baktıklarını söyleyerek, "Beraber oturduğumuz çocuklarımızla umutla bakıyoruz. Onlara uzanan ellerle birlikte, geleceğe umutla bakıyoruz. Bugün etraf coğrafyalarımızda oluşan bütün sıkıntıları görüyoruz ve bu sıkıntılarda, güçlü bir ülkeyi, kudretli bir ülkeyi, ayakları üzerinde duran bir ülkeyi, yarınlara adımlar atan bir ülkeyi hep beraber kucaklamak için zengin ve güçlü bir Türkiye’yi hep beraber oluşturmak durumundayız" diye konuştu
“Biz büyük bir milletiz, tarihimizle, ecdadımızla büyük bir milletiz” diyen Bakan, “Bu milletin en büyük hasleti medeniyetidir, birliğidir, beraberliğidir. Bizi birbirimizden ayırmak isteyenler, aramıza nifak sokmak isteyenler, kardeşliğimize halel getirmeye çalışanlara işte bu sofralarda yaptığımız dualarla müsaade etmeyeceğiz. Bu sadece bir sofra değil. Cenabı Allah şahittir ki, bu sofra birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, özgürlüğümüzün, hürriyetimizin, bağımsızlığımızın teminatıdır" şeklinde konuştu.
İftar programının ardından geçtiğimiz yıl İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Çevik Kuvvet Polisi Murat Yılmaz’ın ailesini ziyaret eden Bakan Soylu, aileyle bir süre görüştükten sonra sokakta bekleyen çocuklara oyuncak dağıttı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem