Muş’ta “Kış Lastiği” uygulaması

Muş Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, İçişleri Bakanlığınca Bugün Başlatılan “kış Lastiği Uygulaması” Kapsamında Araçları Denetlemeye Başladı.

Genel 1.12.2019 15:19:32 0
Muş’ta “Kış Lastiği” uygulaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün başlatılan “Kış Lastiği Uygulaması” kapsamında denetime başladı.

İçişleri Bakanlığınca bugün başlatılan ve 1 Nisan 2020’ye kadar devam ettirilecek olan “Kış Lastiği Uygulaması”, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar üzerinde denetim yapıldı. 3 noktada kontrollere başlayan ekipler, lastiklerin diş ölçümünü gerçekleştirerek kontrol etti.

Muş Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, kentte 3 ayrı noktada 5 ekiple denetimlerin 7/24 esasına göre yapıldığı bildirildi. Uygulamanın 1 Nisan 2020’ye kadar devam edeceği ve kurala uymayan araçların sürücülerine ise 625 lira cezai işlem uygulanacağı kaydedildi.

Muş-Bingöl karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde yapılan lastik uygulamasında konuşan sürücülerden Adem Kalkan, uygulamayı yerinde bulduğunu, Kırşehir’den geldiğini ve birçok yerde kar yağışının olduğunu söyledi. Kalkan, kışlık lastik takmadan yola çıkılmaması gerektiğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem