Muş'ta 'Hz. Muhammed'i Doğru Anlamak' konulu sunum yarışması

Genel 27.04.2018 13:19:03 0
Muş
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’taki Şehit Davut Karaçam Anadolu İmam Hatip Lisesinin koordinatörlüğünde “Ortaokullar Arası Hz. Muhammed’i Doğru Anlamak” konulu sunum yarışması düzenlendi.
Şehit Davut Karaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Muş Öğretmenevinde düzenlenen yarışma, 6 farklı okuldan öğrencilerin katılımlarıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yarışma, Şehit Davut Karaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Göregen’in konuşmaları ile devam etti. Yarışmanın amacı ile ilgili bilgiler veren Müdür Göregen, katılım sağlayan öğrencilere teşekkürlerini ileterek, başarılar dileğinde bulundu.
Muş İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, yarışmanın öneminden bahsederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulunan Müdür İlci, “Bu güzel yarışma için katılım sağlayan 6 okulumuza teşekkür ediyorum. Alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan, ‘Yeryüzünün Efendisi, Kainatın Efendisi’ olarak gönderilmiş olan Peygamber Efendimizi anlamak, O’nun hayatını doğru yorumlamak ve hayatını yaşamımıza aktarmaya yönelik yapılan bu yarışmalar, hayati bir öneme sahiptir, çok değerlidir. Bu yarışmanın düzenlenmesinde emek veren, gayret gösteren, katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Müdür İlci’nin konuşması sonrasında, öğrenciler hazırlamış oldukları sunumları ile hünerlerini sergilediler. Yarışma kapsamında jüriler tarafından belirlenen sonuçlara göre; 100. Yıl Zafer Ortaokulu öğrencisi Zeynep Sümeyye Arslan birinci, Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ümmü Gülsüm Samurkaş ikinci, Alparslan Kız Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Koray Mergen üçüncü oldu.
Gerçekleştirilen yarışma, başarılı öğrencilerinin ödüllendirilmesi ve ardından hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem