Muş Valisi Gündüzöz, Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı’nda incelemelerde bulundu

MUŞ VALİSİ DOÇ. DR. İLKER GÜNDÜZÖZ, MALAZGİRT İLÇESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN MALAZGİRT MEYDAN MUHAREBESİ TARİHİ MİLLİ PARKI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Genel 11.08.2020 14:55:10 0
Muş Valisi Gündüzöz, Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı’nda incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.08.2020 14:55

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Malazgirt ilçesinde yapımı devam eden Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı’nda incelemelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ile ilçeye gelen Gündüzöz, Kaymakam Emre Yalçın ile Belediye Başkanı Cengiz Altın tarafından karşılandı. Vali Gündüzöz ile beraberindekiler, parkta devam eden çalışmalarla ilgili Kaymakam Emre Yalçın ve firma yetkilisinden bilgi aldı. Malazgirt Zaferi’nin 949. yıldönümü etkinliklerine yaklaştıklarını belirten Muş Valisi İlker Gündüzöz, parkta devam eden 3.eEtap çalışmalarını yerinde incelemek için geldiklerini ifade etti. Vali Gündüzöz, “26 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine yaklaştığımız için sahayı bir kez daha görmek istedik. Güvenlik önlemlerini gözden geçirdik. Yüklenici firma tarafından sahada yapılan işleri gördük. Bu yıl korona virüsü salgını ülkemizde var, bunun için çeşitli alternatifler üzerine çalışılıyor ve sembolikte olsa bu önemli tarihi yaşatacağız ve kutlayacağız. İnşallah bir dahaki yılda salgınsız, Türkiye’nin ve dünyanın daha sağlıklı günler yaşadığı ortamda daha coşkulu bu etkinlikleri kutlayacağız. Yapılanlara baktık, eksikliklerin giderilmesi için tedbirleri aldık” dedi.

“1071 Malazgirt bu ülkenin mührü” olduğunu ifade eden Vali Gündüzöz, “Bu mührün hatırlatılması, genç ve çocuklarımızın beyinlerine nakşedilmesi son derece önemli. İşte millet bahçesi, Malazgirt’in gelişmesi açısından da önemli yatırımlar söz konusu. Onun önünde çocuklar ve gençler gelip kitap okuyacak. Güzel şeyler yapılıyor” şeklinde konuştu.

Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi talimatını veren Gündüzöz, incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ