Muş Valiliğine yeni logo

Muş Valiliği için Muş Lalesi ile bütünleştirilen ve Ay Yıldızı ön plana çıkaran, tarihteki büyük Türk imparatorluklarını simgeleyen, 16 yıldızı çerçeveleyen yeni bir logo tasarlandı.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Cumhurb

Genel 6.03.2019 18:37:34 0
Muş Valiliğine yeni logo
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş Valiliği için Muş Lalesi ile bütünleştirilen ve Ay Yıldızı ön plana çıkaran, tarihteki büyük Türk imparatorluklarını simgeleyen, 16 yıldızı çerçeveleyen yeni bir logo tasarlandı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde bakanlıkların Cumhurbaşkanlığına bağlanması ile değişen idari yapı gereği yeni bir kurumsal kimlik çalışması yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Bu kapsamda oluşturulan valiliğimizin yeni logosunda; Muş Lalesi ile bütünleştirilen Ay Yıldızı, tarihteki büyük Türk imparatorluklarını simgeleyen 16 yıldız çerçevelemektedir. Bu tarihten itibaren, var olan görsel basılı materyallerdeki eski logolar değiştirilmeyecek, hazırlanacak her türlü yeni görsel, basılı ve dijital tasarımlarda ise kılavuzda belirtilen standartlar çerçevesinde yeni logo kullanılacaktır” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem