Muş Belediyesi toplu taşıma araçlarını dezenfekte etti

MUŞ BELEDİYESİ EKİPLERİ, VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI YENİ TİP KORONA VİRÜS TEHDİDİNE KARŞI DEZENFEKTE ETTİ.

Genel 17.03.2020 14:42:48 0
Muş Belediyesi toplu taşıma araçlarını dezenfekte etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.03.2020 14:42

Muş Belediyesi ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı şehir içi toplu taşıma araçlarını yeni tip korona virüs tehdidine karşı dezenfekte etti.

Halkın yoğun kullandığı alanlarda korona virüs, viral enfeksiyon ve salgın hastalıklara karşı önlemlerini arttıran Muş Belediyesi, dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Otobüs terminali, bilgi evleri, ATM’ler, parklar, çocuk oyun alanları gibi sık sık kullanılan yerleri ilaçlama ve dezenfekte eden Muş Belediyesi, şehir içinde faaliyet yürüten toplu taşımaları da bulaşıcı hastalıklara karşı arındırdı.

Toplu taşıma araçlarının dezenfekte edildiği toplama alanına giden Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek kooperatif yetkilileri ve şoförlerle hasbihal etti. Ülke olarak hassa bir süreçten geçtiklerini ifade eden Başkan Asya, toplu taşımalarda görev yapan şoför esnafına daha dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Toplu taşıma araçlarının her gün yıkanması gerektiğini söyleyen Başkan Asya, bu sayede olası bulaşıcı hastalıklara karşı tedbir alınacağını vurguladı. Başkan Asya, bir süre toplama alanındaki araçların dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledikten sonra çalışanlara kolaylıklar dileyerek ayrıldı.

Dezenfekte çalışmalarının söz konusu salgın tehdidi tamamen yok olana kadar kontrollü bir şekilde devam edeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ