Müge Anlı canlı yayında flaş gelişme! Mehmet Muharrem Elbay cinayeti aydınlandı...

Müge Anlı'nın bugünkü programından gelen son dakika haberine göre; Mehmet Muharrem Elbay'a ne olduğu ortaya çıktı. Şüpheli iki isim olarak bilinen Cahit ve Zeynep Ergül dün gözaltına alınmıştı. Ancak yaşanan olaylar karşı

Genel 21.12.2019 10:16:50 0
Müge Anlı canlı yayında flaş gelişme! Mehmet Muharrem Elbay cinayeti aydınlandı...
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kendisinden yaklaşık 3 yıldır haber alınamayan Mehmet Muharrem Elbay olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Müge Anlı'nın programında işlenen konunun perde arkasını Müge Anlı ortaya çıkartmış ve konu ile ilgili ayrıntılar geldikçe izleyiciler şoka uğramıştı. Cahit ve Zeynep Ergül cinayeti itiraf etmese de olayı kabul etmese de Zeynep Ergül'ün eski eşi cinayeti gördüğünü ve detaylarını bildiğini itiraf etti. Peki; Mehmet Muharrem Elbay nasıl öldürüldü?

MEHMET MUHARREM ELBAY'A NE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Zeynep Ergül'ün açıklamaları ardından yaklaşık 3 yıldır kendisinden haber alınamayan Mehmet Muharrem Elbay için cinayet soruşturması başlatılmıştı. Mehmet Muharrem Elbay olayında günler sonra flaş bir gelişme yaşandı. Zeynep Ergül'ün eski eşi cinayeti itiraf etti. Cani bir şekilde öldürülen Mehmet Muharrem Elbay'ın asitle yakıldığı ve parçalarının ayrı ayrı yerlere gömüldüğü ortaya çıktı.

Mehmet Muharrem Elbay en yakın arkadaşı tarafından öldürüldü.

Gaziantep'te ailesiyle yaşayan Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybıyla ilgili yakınlarının şüphelendiği isim, beraber bağ yeri aldıkları Cahit Ergül'dü. Ergül'le anlaşmazlık yaşayan Mehmet M. Elbay'ın tam da bu dönemde Cahit Ergül'den şikayetçi olduğu da öğrenilmişti. İki ortağın bağ ve ev konusunda anlaşmazlık yaşamasıyla tek şüpheli isim, yakın arkadaşı olan Cahit Ergül'dü. Fakat aradan geçen üç yıla rağmen Mehmet Elbay'ın akıbeti bir türlü çözülememişti. Ta ki beklenmedik bir anda yeniden gündeme gelene kadar.

Her şey kız kardeşinin canlı yayına gelmesiyle başladı!

Müge Anlı'ya kızını aramaya gelen Zeynep Ergül, kayıp Mehmet Muharrem Erbay olayının yeniden gündeme gelmesine sebep oldu. Kızının evini beğenmediği için terk ettiğini söyleyen Zeynep Ergül'ün Cahit Ergül'ün kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. Gerçeğin ortaya çıkması ardından hem Zeynep Ergül hem de Cahit Ergül ile ilgili şaşırtıcı iddialar ortaya attı ve şüpheler gittikçe çoğaldı.


Abisi Cahit Ergül'ün eski kocası Ercan'ı bıçakladığını söyleyen Zeynep Ergül, çevresine anlattığı Mehmet Muharrem Elbay'ın kuyuya atıldı iddiasını yalanladı ve "Ben öyle bir şey bilmiyorum" dedi. Zeynep Hanım'ın bu çelişkili açıklamaları, birine gözdağı vermek için programa katıldığı yorumlarına sebep oldu. Zeynep Hanım'ın çevresindekilere ve cezaevinde olan eşini ziyarete gittiğinde "Eve su çekmek için kuyu açtık. Ancak oradan su çıkmadı. Ben, eşim ve Cahit, Mehmet'in ölüsünü kuyuya attık. Üzerine de asit döktük arasalar da bulamazlar." dediği iddia edildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem